(Imagine: Noul MacBook Air M3)
Comentarii (0)
Vizualizari (80)
(Nu există încă evaluări)
7 martie 2024
de CelMaiBun

Noul MacBook Air M3 a fost lansat oficial – foto, specificatii

Noul MacBook Air M3 tocmai a fost lansat intr-o miscare ce arata ca Apple nu are de gand sa cedeze pozitia dominanta de pe piata. Asta pentru ca noul laptop depaseste cu 20% performantele predecesorului sau si cu 40% pe cele ale modelului de acum doua generatii. Da, vorbim despre noul procesor M3, care in variantele de baza vine cu RAM de 8 GB si stocare SSD de 256 GB. 

Noul MacBook Air M3 vine tot cu 2 dimensiuni

Dar haide sa intram in detalii. Noul MacBook Air M3 vine în două variante de dimensiuni: una de 13 inch si una de 15 inch. Cele doua modele promit pana la 18 ore de viata a bateriei, conectivitate Wi-Fi 6E, doua porturi Thunderbolt, un jack de 3.5 mm pentru casti, o camera FaceTime HD de 1080p, trei microfoane, difuzoare care suporta Spatial Audio si Dolby Atmos, plus Touch ID.

Mai mult decat atat, Apple pune la dispozitie patru culori din care sa alegi: midnight, starlight, space gray si silver, iar display-ul Retina are pana 500 nits luminozitate si suport pentru alte doua monitoare externe.

Vrei sa stii cand le poti avea? Ei bine, ele vor fi disponibile incepand cu vineri, 8 martie, iar precomenzile se deschid astazi in nu mai putin de 28 de tari.

Noul Macbook 2024 - 8 GB RAM, 256 GB, Preturi

Preturi:

Sa discutam un pic preturile, mai ales ca acestea au devenit cunoscute si pentru piata din Romania.

Deci, cel mai ieftin MacBook Air, adica cel de 13 inch, stocare 256 GB si RAM 8 GB, este disponibil pentru 6499 lei. Pentru varianta cu stocare de 512 GB si 16 GB RAM, pretul urca la 8799 lei.

Noul Apple MacBook Air 15 incepe de la 7999 lei (8GB/256GB), iar varianta de top (16GB/512GB), practic atinge borna de 10000 lei.

Click aici pentru lista de preturi completa.

MacBook e cel mai popular brand de laptop-uri, deci ramane de vazut cum va evolua structura pietii dupa lansarea noii generatii si cu ce vor raspunde rivalii.

Noul MacBook Air M3 13 inch - foto

Noul MacBook Air M3

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 80)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne