(Imagine: Noul OnePlus Nord)
Comentarii (0)
Vizualizari (142)
(1 evaluare, 1 voturi)
1 iulie 2020
de CelMaiBun

OnePlus Nord: Snapdragon 765G, 12 GB RAM si pret sub 500$

Acum e oficial, noul OnePlus va primi numele Nord. Noul smartphone va costa sub 500 de dolari, respectiv se va pozitiona in segmentul mediu de pret. Exista inca foarte putine informatii despre modelul Nord si aproape toate sunt neoficiale. 

Noul OnePlus Nord: ce se stie pana acum?

Doar doua lucruri se cunosc cu certitudine. Primul este ca pretul telefonului va fi mai mic de 500$, iar al doilea e ca lansarea oficiala urmeaza sa fie organizata pe 10 iulie.

Din surse neoficiale s-a mai aflat ca OnePlus Nord ar fi primit unitatea de procesare Snapdragon 765G, RAM de 12 GB si un incarcator rapid de 30W. Despre camere se vorbeste ca acestea vor fi 3 la numar in spate (camera principala de 64MP) si doua camere in fata, una de 32 MP, iar doua de 8MP. Restul informatiilor ar trebui sa fie dezvaluite martea viitoare, 7 iulie. Vom afla atunci dimensiunile telefonului, tipul ecranului si capacitatea acumulatorului.

Vanzarile incep pe 10 iulie, iar primii clienti care vor primi telefonul sunt cei din Europa si India. Ar trebui sa mentionam insa ca cativa clienti vor intra in posesia smartphone-ului mai devreme. Este vorba despre 100 de norocosi care au resit astazi sa profite de mini-campania de precomenzi organizata de OnePlus. Cele 100 de telefoane au fost cumparate in cateva secunde, ramanand foarte multi doritori care nu au reusit sa intre in posesia dispozitivului. Se pare ca acesta a si fost scopul lui OnePlus. Producatorul incearca sa directioneze cat mai multa atentie spre noul model, iar o mica zarva legata de epuizarea rapida a stocurile este instrumentul perfect.

OnePlus Nord 2020

Noul OnePlus Nord

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 142)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne