(Imagine: Samsung Galaxy S23 - specificatii)
Comentarii (0)
Vizualizari (233)
(Nu există încă evaluări)
30 septembrie 2022
de CelMaiBun

Samsung Galaxy S23 – procesor Exynos 2300 si ecran de 6,1 inch, primele imagini

Noua familie de smartphone-uri Samsung Galaxy S23 este asteptata undeva la inceputul anului 2023, drept urmare, aparatia recenta a primelor imagini cu noile modele nu e deloc surprinzatoare. Imaginile, chiar daca nu au caracter oficial, ci sunt mai degraba niste randari, vin dintr-o sursa suficient de sigura incat sa ne faca sa credem ca noul Galaxy S23 va arata asa si nu altfel.

Samsung Galaxy S23: design si specificatii tehnice

Noul Galaxy S23 vine cu unele schimbari de design, insa telefonul va ramane in continuare usor de recunoscut. Astfel, pentru camerele foto s-a renuntat la insulita de pe spate, fiecare camera urmand sa primeasca propriul lacas. Daca ati vazut vreun Galaxy S22 Ultra, cred ca intelegeti despre ce e vorba.

Exact ca predecesorul sau, Samsung Galaxy S23 va fi dotat cu un ecran de 6,1 inch, insa dimensiunile externe se pare ca se vor deosebi un pic. Noul telefon s-a facut mai inalt (146,3 mm) si ceva mai lat (70,8 mm). Grosimea insa a ramas neschimbata la 7,6 mm. . Galaxy S23+ a fost si el redimensionat, inaltimea ajungand la 157,7 mm, iar latimea coborand cu 0,3 mm pana la 75,8 mm. Grosimea si aici a ramans neschimbata – 7,6 mm.

Samsung Galaxy S23+ - foto render

De functionarea smartphone-ului se pare ca va raspunde procesorul Exynos 2300, iar de autonomie o baterie a carei capacitatea ar putea atinge 3900 mAh (S23). In plus, la fel ca predecesorul S22, noile modele Galaxy S23 au primit certificarea 3C, respectiv vor oferi suport pentru incarcatoare de pana la 25W.

Celelalte amanunte raman inca nedescoperite sau neconfirmate.

Samsung Galaxy S23 - foto render

Samsung Galaxy S23 – foto onleaks x digit.in

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 233)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne