(Imagine: Sony SRS-XB3 - review)
Comentarii (0)
Vizualizari (662)
(Nu există încă evaluări)
2 ianuarie 2017
de CelMaiBun

Sony SRS-XB3 recenzie: bass puternic, greutate mare, autonomie extinsa

Sony SRS-XB3 este o boxa portabila fara fir, cu difuzoare extrem de puternice si bass-uri foarte curate. Unitatea are multe plusuri, insa nici minusurile nu sunt lipsa. Despre toate insa, discutam mai jos.

Sony SRS-XB3: descriere

Sony SRS-XB3 are urmatoarele dimensiuni: 211 mm x 80 mm x 83 mm. Vedem prin urmare ca aceasta este chiar mai mare decat Ultimate Ears BOOM 2. Mai mult, unitatea Sony avand o masa de peste 900 grame, este una din cele mai grele boxe portabile de pe piata. Pe de alta parte insa, carcasa mare a permis montarea a doua difuzoare cu diametrul de 48 mm si un RMS total de 30 wati. Acest aspect asigura un sunet extrem de puternic si clar. Adaugati aici si autonomia bateriei de 24 ore si veti obtine intr-un final reteta unei boxe portabile aproape perfecte. Nu e in totalitate perfecta din 3 motive: dimensiunile, pretul ce poate trece de 500 lei si raza de actiune destul de modesta pentru un produs atat de scump (10 m).

La capitolul conexiuni, Sony SRS-XB3 se deosebeste un pic de cele mai multe boxe portabile. Astfel, pe langa intrarea Jack 3.5 mm, unitatea mai dispune de un port USB, iar pentru alimentare este oferita o intrare DC in 12V.

Sony SRS-XB3: concluzie

Sony SRS-XB3 suna fantastic indiferent de melodie. Puteti adauga mai mult bass daca doriti, iar puterea mare ar putea duce la o cearta zdravana cu vecinii. In plus, Sony SRS-XB3 dispune de tehnologia NFC, iar materialele exterioare asigura si o oarecare rezistenta la apa.
Lista cu minusuri ar include pretul mare si greutatea impunatoare. Daca cele doua aspecte nu va sperie, Sony SRS-XB3 ar fi o alegere minunata.

Sony SRS-XB3 - boxa portabila

Un top al boxelor portabile poate fi gasit aici.

Sony SRS-XB3 review

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Putere mare
  • Bass curat
  • Rezistenta la apa
  • Autonomie extinsa
CONTRA
  • Cantareste aproape 1 kg
  • Pretul destul de mare

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 662)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne