(Imagine: Sony SRS-X11 review)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.273)
(1 evaluare, 1 voturi)
6 ianuarie 2017
de CelMaiBun

Sony SRS-X11 review: o boxa portabila bluetooth, NFC, putere mare si pret mic

Sony SRS-X11 este prezenta pe piata de peste un an si jumatate. In aceasta perioada, boxa s-a prezentat drept un produs aproape exemplar. Unitatea are dimensiuni mici, conexiune foarte rapida datorita tehnologiei NFC, putere surprinzator de mare si un pret undeva pe la media pietii.

Sony SRS-X11 review: descriere

Sony SRS-X11 are forma unui cub cu laturile de 6,1 centimetri. Prin urmare, unitatea incape fara probleme in palma, iar greutatea de doar 215 grame o face extrem de simplu de transportat.

Sa revenim insa la lucrurile cu adevarat importante. Puterea. Sony SRS-X11 are o putere RMS de 10 wati, rezultatul fiind foarte bun pentru o boxa atat de mica. Sunetul produs de difuzor este foarte calitativ pentru o unitate portabila, iar prezenta tehnologiei NFC permite o conexiune fara fir rapida (2-3 secunde) si simpla. O alta veste buna este faptul ca bateria incorporata ofera o autonomie de aproximativ 12 ore, rezultatul fiind confirmat de mai multi cumparatori si chiar de propiul experiment.

Pe langa conexiunea bluetooth, boxa mai dispune de o intrare audio Jack 3.5 mm si una microUSB pentru redarea melodiilor si alimentarea bateriei.

Interfata boxei contine doar 4 butoane: on/off, primire si efectuare apeluri in regim handsfree, plus doua butoane pentru reglarea volumului.

In prima perioada dupa lansare, Sony SRS-X11 avea preturi ce se apropiau si chiar depaseau 350 de lei. Acum insa, boxa poate fi gasita si sub 250 lei, iar pretul actualizat poate fi verificat aici.

Sony SRS-X11 review: concluzie

Presupunem ca dupa raportul calitate/pret, Sony SRS-X11 este cea mai buna boxa portabila foara fir de pe piata. Chiar daca o sa gasiti mai unitati cu caracteristici asemanatoare si posibil preturi mai mici, Sony SRS-X11 iese castigator datorita calitatii materialelor si a finisajelor.

Sony SRS-X11 boxa portabila

Un clasament al boxelor portabile poate fi gasit aici.

Sony SRS-X11 review

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Sunet puternic si calitativ
  • Design compact
  • Materiale de calitate
  • Usor de folosit
  • Autonomie de 12 ore
  • Pret bun
CONTRA
  • Semnalul bluetooth are o raza de acoperire de 10 m.

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.273)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne