(Imagine: LG 32LK6200PLA review)
Comentarii (0)
Vizualizari (357)
(Nu există încă evaluări)
2 octombrie 2020
de CelMaiBun

TV LG 32LK6200PLA: cel mai bun printre cele mici si cel mai mic printre cele bune

LG 32LK6200PLA este un televizor Smart cu diagonala de 80 centimetri si rezolutie FullHD. Nu pot sa spun ca e un produsul e unul recent (lansat in 2018), dar va asigur ca LG 32LK6200PLA ramane o varianta demna de luat in calcul la alegerea unui televizor mic, pentru dormitor sau birou. Iata de ce spun acest lucru. 

LG 32LK6200PLA: plusuri/pro

– Televizorul cu panel IPS are rezolutie FullHD, lucru destul de rar intalnit prinde dispozitivele cu diagonala de 32 inch.

– LG 32LK6200PLA prezinta un negru destul de profund si uniform.

– Calitatea generala a imaginilor este de nota 9 din 10. Unghiurile de vizualizare sunt mari, iar claritatea este aproape ireprosabila, in special la continutul HD.

– Pe hartie, sistemul audio de 10W nu pare puternic, dar pentru o utilizare normala este suficient, mai ales ca sunetul este cat se poate de curat.

– Spre deosebire de noile modele de televizoare LG, 32LK6200PLA este compatibil cu formatul audio DTS.

– Lista conexiunilor include Wi-Fi, 3 porturi HDMI, unul CI+, 2 USB si bluetooth versiunea 4.2.

– Conexiunea Wi-Fi se realizeaza instantaneu si este foarte stabila.

– Televizorul vine cu un procesor quad-core ce permite navigarea aproape fara lag-uri prin meniu. Am spus „aproape” pentru ca unele comenzi presupun un oarecare timp de asteptare, ca televizorul sa reuseasca sa incarce datele. Asa se intampla spre exemplu la accesarea ghidului TV. Mentionez insa ca prin „asteptare” am in vedere maxim 2 secunde si nu mi s-a intamplat ca televizorul sa ramana blocat.

– Sistemul de operare WebOS (cu care este dotat si LG 32LK6200PLA) este unul dintre cele mai reusite de pe piata.

– Aparatul are un timer pentru oprire bine gandit. Puteti seta stingerea la un interval cuprins intre 10 minute si 4 ore. Nu este nevoie sa setati data si ora exacta, asa cum e la alte televiozare. LG a mers pe varianta simpla si probabil cea mai sigura.

– Pretul. Costand la lansare intre 1300 si 1400 lei, LG 32LK6200PLA era considerat un televizor destul de scump pentru segmentul de 32 inch. Astazi insa, televizorul poate fi gasit si la preturi mai mici de 100 de lei.

– Televizorul e fabricat in Polonia si inca se afla pe liniile de productie. Spre exemplu cel aflat la test, era produs in lunia iulie a anului curent.

LG 32LK6200PLA pareri

LG 32LK6200PLA: minusuri/contra

– Telecomanda standard cu care vine LG 32LK6200PLA nu face deloc cinste unui producator ca LG. Materialele folosite la fabricare sunt de o calitate medie spre mediocra, butoanele sunt inghesuite si amplasarea lor lasa de dorit, iar folosirea telecomenzii pe post de mouse pentru navigarea pe net este greoaie, aproape imposibila. Problemele pot fi rezolvate prin achizitia telecomenzii Magic Remote sau prin conectarea unui mouse wireless.

Analiza concurentei

In acest segment, concurenta este mare, modelul 32LK6200PLA fiind „amenintat” atat de rivali cu renume, cat si de unitati oferite de producatori mai putin cunoscuti. Samsung 32T5302 si Philips 32PFS6805/12 sunt principalii concurenti. Ambii au debut in 2020, sunt televizoare Smart cu rezolutie Full HD si preturi de lansare de 1300 lei. Vorbind despre calitatea imaginii si performantele componenetei Smart, pot spune ca cele trei modele sunt aproape egale. La design insa, gratie marginilor din jurul ecranului mai inguste si grosimii generale mai mici, Samsung si Philips stau clar mai bine. Ramane sa judecam preturile, iar aici LG 32LK6200PLA este favoritul evident.

LG 32LK6200PLA: concluzie

LG 32LK6200PLA a fost si ramane un televizor pe care il recomand cu multa incredere. Calitatea imaginii este buna spre foarte buna, sunetul e clar, iar navigarea prin meniuri se face fara lag-uri.

Inca ceva, daca va doriti neaparat un televizor Smart, va indemn sa alegeti unul de calitate. Un TV smart prost devine enervant foarte repede. Decat sa asteptati 10 sau 15 secunde pana se deschide o fila din meniu sau se schimba canalul, mai bine mergeti pe varianta unui non-smart bun.

Vezi pretul televizorului aici. 

LG 32LK6200PLA foto

Citeste si:

Top 3 televizoare LED

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 357)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne