(Imagine: Android 13 by Google)
Comentarii (0)
Vizualizari (238)
(Nu există încă evaluări)
8 aprilie 2022
de CelMaiBun

Android 13 se lanseaza in septembrie – iata ce include noua versiune Android

Android 13, cu nume de cod Tiramisu, ar urma sa fie lansat oficial pentru utilizatori in luna septembrie a anului curent. Pana atunci, noua versiune a sistemului de operare este disponibila dezvoltatorilor de aplicatii pentru previzualizare, urmand ca in aprilie sa fie lansata varianta beta, in iunie varianta stabila, iar in septembrie-octombrie sa inceapa inlocuirea versiunii actuale cu Android 13.

Android 13 – ce e nou?

Informatiile despre noul Android sunt limitate. Se stie totusi ca sistemul de operare va permite utilizarea a doua numere de telefon pe un eSIM. Tehnologia a fost patentata de Google inca in 2020, si spre deosebire de eSIM-urile de astazi, permite gazduirea si activarea a doua profiluri si doua numere de telefon simultan.

Pentru o mai buna protectie a datelor personale, Android 13 a fost gandit astfel incat utilizatorul sa le permita aplicatiilor accesul doar pentru o selectie de materiale media si nu pentru toata galeria. Mai mult, la prima deschidere, aplicatiile vor fi obligate sa ceara permisiunea pentru a expedia ulterior notificari.

Cu ceva timp in urma, Google anuntase ca dezvolta o functie pentru arhivarea aplicatiilor. In cateva cuvinte, telefonul va putea elimina chiar si 60% din fisierele aplicatiilor neutilizate, lasand insa posibilitatea restaurarii rapide, la prima necesitate. Nu e clar totusi daca Android 13 va integra aceasta functie.

Noul Android 13 foto simbol

Compatilitate

Pixel 7, ce se lanseaza in octombrie, ar putea fi primul smartphone cu Android 13 preinstalat. Insa ca preview pentru publicul larg, sistemul de operare ar putea fi prezentat in mai, la evenimentul anual Google I/O. Ceilalti producatori vor adopta noul OS cu oarecare intarzieri, dictate in primul rand de timpul necesar pentru testare si personalizare. Prin urmare, ne asteptam ca primele Samsung-uri si OnePlus-uri cu Android 13 sa apare la inceputul lui 2023.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 238)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne