(Imagine: Cel mai bun fierastrau sabie - top 6 ferastraie sabie)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.272)
(Nu există încă evaluări)
9 iunie 2022
de CelMaiBun

Cel mai bun fierastrau sabie: top 6 fierastraie sabie cu fir sau acumulator

Cel mai bun fierastrau sabie este instrumentul ideal pentru toaletarea copacilor din gradina sau taierea tevilor din metal sau PVC. Avantajul de baza al ferastraielor tip sabie e constituit de manevrabilitatea sporita. Mai mult, daca se opteaza pentru un model alimentat de la baterie, se obtine si o raza de actiune aproape nelimitata. 

Pentru un fierastrau sabie, puterea motorului si lungimea cursei sunt caracteristice esentiale. In plus, fierastraul trebuie sa taie cat mai drept, prin urmare calitate materialelor si a panzei este de asemenea importanta. De aceea, in continuare am pregatit un clasament cu fierastraie tip sabie care cuprind toate caracterisiticile mentionate anterior, iar pentru a le putea departaja intre ele, am introdus in schema si pretul de achizitie, respectiv ordinea produselor in top e dictata de raportul calitate/pret.

Cel mai bun fierastrau sabie: top 6

1. Bosch GSA 120
2. DeWALT DWE305PK
3. Black&Decker BDCR18E1
4. Evotools RS 710
5. Einhell PXC TE-AP 18 Li
6. Black&Decker BDCR18M1

1. Bosch GSA 120 – cel mai bun fierastrau sabie

Verifica pretul aici

Bosch GSA 120 este o unealta puternica si de incredere, iar calculele noastre sugereaza ca acesta ar fi cel mai bun fierastrau sabie dupa raportul calitate/pret. Dispozitivul dotat cu motor de 1200W – alimentat de la reteaua de curent electric, este capabil sa taie lemn cu grosimea maxima de 22 cm, aluminiu 2 cm si metale mai tari de 0,8 cm. Gratie prinderii SDS, inlocuirea panzei de taiere e cat se poate de simpla. Nu avem ce reprosa nici la calitatea materialelor, iar la capitolul durabilitate, Bosch GSA 120 e un adevarat campion.

Cel mai bun fierastrau sabie - Bosch GSA 120

2. DeWALT DWE305PK

Verifica pretul aici

E greu de imaginat un clasament cu scule electrice din care sa lipseasca un dispozitiv marca DeWALT. Modelul DWE305PK e probabil cel mai un fierastrau sabie al producatorului american, din perspectiva raportului calitate/pret. Aparatul vine cu un motor de 1050W, alimentat de la reteau de curent electric, care asigura o cursa de 29 mm, respectiv o adancime de taiere in lemn de 280 mm si 100 mm in metal. In plus, fierastraul vine cu propria cutie de transport. DeWALT DWE305PK e un dispozitiv rezistent, bun pentru orice fel de lucrare. Recomandam cu toata incredere.

3. Black&Decker BDCR18E1 – cel mai bun fierastrau sabie cu acumulator

Verifica pretul aici

Pentru largirea razei de actiune, puteti opta pentru un fierastrau sabie cu acumulator. Dupa parerea noastra, Black&Decker BDCR18E1 ar fi cea mai buna alegere in acest caz. Fierastraul este dotat cu un motor destul de puternic, iar pentru alimentare, producatorul a prevazut un acumulator de 2,5 Ah, inclus de asemenea in set. Acumulator e numai bun pentru acest fierastrau si asigura o autonomie (reala) de 30-35 minute. In plus, in pachet intra si un incarcator de baterie.

Nu trebuie sa va faceti griji de calitatea materialelor sau durabilitate, Black&Decker BDCR18E1 fiind si ka aceste capitole unul din cele mai bune fierastraie sabie de pe piata.

Top fierstraie sabie - Black&Decker BDCR18E1

4. Evotools RS 710 – cel mai bun fierastrau sabie din gama economy

Verifica pretul aici

Evotools RS 710 e probabil cel mai bun fierastrau sabie din economy. Acesta vine cu un motor de 710W si sistem Quick release pentru fixarea panzelor. Evotools RS 710 e un aparat solid si usor de manevrat, capabil sa taie in lemn la adancimea maxima de 115 mm si 5 mm in metal. Gratie bunei stabilitati, taierea e dreapta. Cursa panzei masoara 20 mm, iar inlocuirea se face in cateva secunde.

Cel mai bun fierastrau sabie - Evotools RS 710

5. Einhell PXC TE-AP 18 Li

Verifica pretul aici.

Al doilea fierastrau sabie cu acumulator din clasament vine la pachet cu o baterie de 2,5 Ah si incarcator. Motorul fierastrului are putere maxima de 720W si este capabil sa faca 2600 curse pe minut. Daca mai aveti instrumente electrice Einhell cu acumulator, Einhell PXC TE-AP 18 Li s-ar putea dovedi o alegere cat se poate de inteleapta. Modelul e compatibil cu orice acumulator din familia PCX, iar incarcarea celui de 2,5 Ah dureaza mai putin de o ora.

Cel mai bun fierastrau sabie - Einhell PXC TE-AP 18 Li

6. Black&Decker BDCR18M1

Verifica pretul aici

Black&Decker BDCR18M1 este un fierastrau sabie care se recomanda in primul rand prin masa redusa, respectiv manevrabilitatea sporita. Aparatul este alimentat de un acumulator de 1,5 Ah, care e unul destul de mic, dar se incarca repede si ofera o autonomie reala de vreo 30 minute.

Cel mai bun fierastrau sabie - Black&Decker BDCR18M1

Cel mai bun fierastrau sabie

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.272)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne