Cel mai bun fierastrau sabie: top 6 fierastraie sabie cu fir sau acumulator
(Imagine: Cel mai bun fierastrau sabie - top 6 ferastraie sabie)
Comentarii (0)
Vizualizari (286)
(Nu există încă evaluări)
9 iunie 2022
de CelMaiBun

Cel mai bun fierastrau sabie: top 6 fierastraie sabie cu fir sau acumulator

Cel mai bun fierastrau sabie este instrumentul ideal pentru toaletarea copacilor din gradina sau taierea tevilor din metal sau PVC. Avantajul de baza al ferastraielor tip sabie e constituit de manevrabilitatea sporita. Mai mult, daca se opteaza pentru un model alimentat de la baterie, se obtine si o raza de actiune aproape nelimitata. 

Pentru un fierastrau sabie, puterea motorului si lungimea cursei sunt caracteristice esentiale. In plus, fierastraul trebuie sa taie cat mai drept, prin urmare calitate materialelor si a panzei este de asemenea importanta. De aceea, in continuare am pregatit un clasament cu fierastraie tip sabie care cuprind toate caracterisiticile mentionate anterior, iar pentru a le putea departaja intre ele, am introdus in schema si pretul de achizitie, respectiv ordinea produselor in top e dictata de raportul calitate/pret.

Cel mai bun fierastrau sabie: top 6

1. Wolfson WFS050
2. DeWALT DWE305PK
3. Vonroc S3_RS501DC
4. Bosch PSA 700 E
5. Einhell PXC TE-AP 18 Li
6. Black&Decker BDCR18M1

1. Wolfson WFS050 – cel mai bun fierastrau sabie

Verifica pretul aici

Wolfson WFS050 este o unealta puternica si de incredere, iar calculele noastre sugereaza ca acesta ar fi cel mai bun fierastrau sabie dupa raportul calitate/pret. Dispozitivul dotat cu motor de 950W – alimentat de la reteaua de curent electric, este capabil sa taie lemn cu grosimea maxima de 15 cm, aluminiu 1,2 cm si metale mai tari de 0,8 cm. Gratie prinderii SDS, inlocuirea panzei de taiere e cat se poate de simpla. Nu avem ce reprosa nici la calitatea materialelor, iar pretul lui Wolfson WFS050 rareori trece de 250 lei.

2. DeWALT DWE305PK

Verifica pretul aici

E greu de imaginat un clasament cu scule electrice din care sa lipseasca un dispozitiv marca DeWALT. Modelul DWE305PK e probabil cel mai un fierastrau sabie al producatorului american, din perspectiva raportului calitate/pret. Aparatul vine cu un motor de 1050W, alimentat de la reteau de curent electric, care asigura o cursa de 29 mm, respectiv o adancime de taiere in lemn de 280 mm si 100 mm in metal. In plus, fierastraul vine cu propria cutie de transport. DeWALT DWE305PK e un dispozitiv rezistent, bun pentru orice fel de lucrare. Recomandam cu toata incredere.

Cel mai bun fierastrau sabie - Wolfson

3. Vonroc S3_RS501DC – cel mai bun fierastrau sabie cu acumulator

Verifica pretul aici

Pentru largirea razei de actiune, puteti opta pentru un fierastrau sabie cu acumulator. Dupa parerea noastra, Vonroc S3_RS501DC ar fi cea mai buna alegere in acest caz. Fierastraul este dotat cu un motor cu perii destul de puternic, iar pentru alimentare, producatorul a prevazut un acumulator de 4 Ah, inclus de asemenea in set. Acumulator e numai bun pentru acest fierastrau si asigura o autonomie (reala) de 40-45 minute, iar grosimea crengilor ce pot fi taiate atinge chiar si 10 cm. Pentru crengile mai groase de 2 cm, am recomanda inlocuirea panzei din set cu una cu dintii mai mari.

Cel mai bun fierastrau sabie - Vonroc S3_RS501DC

4. Bosch PSA 700 E

Verifica pretul aici

Bosch PSA 700 E e probabil cel mai bun fierastrau sabie din gama Bosch. Acesta vine cu un motor de 710W si sistem SDS pentru fixarea panzelor. Bosch PSA 700 E e un aparat solid si usor de manevrat, capabil sa taie in lemn la adancimea maxima de 150 mm si 10 mm in metal. Gratie bunei stabilitati, taierea e dreapta. Puteti folosi orice panza cu coada S, iar inlocuirea se face in cateva secunde.

Cel mai bun fierastrau sabie - Bosch PSA 700 E

5. Einhell PXC TE-AP 18 Li

Verifica pretul aici.

Al doilea fierastrau sabie cu acumulator din clasament vine la pachet cu o baterie de 2,5 Ah si incarcator. Motorul fierastrului are putere maxima de 720W si este capabil sa faca 2600 curse pe minut. Daca mai aveti instrumente electrice Einhell cu acumulator, Einhell PXC TE-AP 18 Li s-ar putea dovedi o alegere cat se poate de inteleapta. Modelul e compatibil cu orice acumulator din familia PCX, iar incarcarea celui de 2,5 Ah dureaza mai putin de o ora.

Cel mai bun fierastrau sabie - Einhell PXC TE-AP 18 Li

6. Black&Decker BDCR18M1

Verifica pretul aici

Black&Decker BDCR18M1 este un fierastrau sabie care se recomanda in primul rand prin masa redusa, respectiv manevrabilitatea sporita. Aparatul este alimentat de un acumulator de 1,5 Ah, care e unul destul de mic, dar se incarca repede si ofera o autonomie reala de vreo 30 minute.

Cel mai bun fierastrau sabie - Black&Decker BDCR18M1

Cel mai bun fierastrau sabie

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 286)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne