Cel mai bun Smart TV: top 3 televizoare Smart
(Imagine: Cel mai bun Smart TV - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (33.098)
Rate it!
10 mai 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun Smart TV: top 3 televizoare Smart

Astazi incercam sa aflam care este cel mai bun Smart TV al prezentului. Nu e o sarcina tocmai simpla si asta pentru ca o buna parte din televizoarele existente pe piata sunt Smart, respectiv este nevoie de mult timp pentru o analiza completa a ofertei. Unele aparat sunt mai avansate, altele insa, sunt ceva mai simple, in schimb au preturi mai accesibile. Prin urmare, sarcina noastra este sa gasim compromisul intre numarul de aplicatii/functii si pretul produsului. Cu alte cuvinte, cel mai bun Smart TV, este televizorul ce detine cel mai bun raport calitate/pret.

Cel mai bun Smart TV: varianta ieftina

LG 43UK6300MLB – este varianta noastra pentru cel mai bun smart TV printre unitatile ieftine..

Ca si in cazul rivalilor sai, LG UK6300MLB este capabil sa ofere imagini de o calitate ireprosabila si sunet foarte clar. Toate se datoareza tehnologiilor din dotare: Active HDR, Color Master Engine, True Color Accuracy, 4K Upscaler etc. Chiar daca pentru fiecare televizor tehnologiile de imbunatatire a imaginii si sunetului au denumiri distincte, in estenta, toate fac aceleasi lucruri.

LG seria UK6300MLB propune o gama larga de aplicatii in meniul Smart. Acestea sunt bine amplasate si ofera posibilitati aproape nelimitate. Totusi, navigarea prin meniu nu este tocmai simpla. Si asta pentru ca televizorul vine cu o singura telecomanda. E adevarat ca in toate materialele publicitare se vorbeste despre telecomanda Remote Magic, insa in realitatea, dotarile standart ale televizorului nu includ acest produs. Deci daca va doriti o experienta cu adevarat placuta, va recomandam sa achizitionati Remote Magic.

UK6300MLB vine cu 3 versiuni de diagonala: 43, 49 si 55 inch. Recomandarea noastra este sa optati pentru cea de 43.

Pretul lui LG 43UK6300MLB poate fi consultat aici..

Cel mai bun Smart TV - LG 43UK6300MLB

Cel mai bun Smart TV dupa raportul calitate/pret

Philips Smart TV seria PUS8303 – dupa parerea noastra, seria PUS83 este cea mai buna oferta daca punem cap la cap pretul si calitatea.

Gama PUS8303 ofera televizoare cu specificatii tehnice avansate si un numar mare de aplicatii utile (printre care si renumitul ambilight). Plus la asta, Philips este cunoscut in ultimul timp pentru preturile corecte la produsele sale.
Dupa analiza ofertei de pe piata, am ajuns la concluzia ca cel mai bun Smart TV este Philips seria PUS8303. In primul rand, acest televizor se poate lauda cu imagini bune spre foarte bune. Obiectele afisate pe ecran sunt foarte clare chiar si in scenele cu multa actiune. In plus, televizorul este compatibil cu formatul audio DTS, prin urmare si calitatea sunetului produs de cele 2 difuzoare de 12,5W fiecare este la inaltime.
Seria PUS8303 e formata din paneluri 4K si poate fi atribuita la gama medie de televizoare, mai exact intre mediu si premium. Acest lucru implica doua vesti bune pentru cumparator. Prima, televizoarele au preturi accesibile si doi, vorbim de un produs oferit de Philips, prin urmare calitatea imaginilor este in continuare ireprosabila si navigarea prin meniuri are loc fara lag-uri. Acesta si este motivul pentru care credem ca Philips PUS8303 e cel mai bun Smart TV dupa raportul calitate/pret, iar versiunea recomandata e cea de 49 inch si eventual cea de 55 inch.

Cel mai bun Smart TV - Philips 49PUS8303 12

Pretul lui Philips 49PUS8503/12 poate fi verificat AICI.

Cel mai bun Smart TV: intai calitate si dupa pretul

Smart TV Sony XF9005 – e cel mai bun Smart TV daca ar fi sa punem in fata calitatea, iar pretul ar ramane pe planul doi. Gama XF9005 a fost lansata anul curent si a strans pana acum o multime de laude. Adevarul e ca laudele sunt cat se poate de meritate. Si asta pentru ca Sony XF9005  este un Smart TV foarte bun.

Calitatea imaginilor este exceptionala. Performanta se datoreaza in primul rand display-ului Triluminos, dar si unui numar impunator de tehnologii menite sa imbunatateasca experienta de utilizare a televizorului. Una dintre aceste tehnologii este Motionflow XR™. Ea are grija sa mentina cursivitatea actiunii de pe ecran prin adaugarea de cadre suplimentare, creand astfel impresia realitatatii.

Sunetul este si el la nivel. Pentru a nu dezamagi, inginerii au dotat Smart TV-ul Sony XF9005 cu 2 boxe a cate 10W si tehnologii pentru rafinarea sunetului. Dintre acestea am dori sa scoatem in evidenta ClearAudio+. Cu ajutorul ei se obtine un sunet final curat, indiferent de ce este vorba: muzica, dialogul dintr-un film ori altceva.

Soft-ul Smart este unul din cele mai bune intalnite pana acum. Acesta, pe langa faptul ca face televizorul mai usor de utilizat, deschide utilizatorului posibilitati aproape nelimitate. In meniul Smart puteti face practic orice. Puteti asculta muzica, privi filme, naviga pe net, stoca programele preferate si multe altele.

Producatorul a prevazul pentru aceasta serie patru diagonale, 49, 55, 65 si 75 inch. Sunt de recomandat cele de 65 si 55 inch.

Pretul lui Sony 65XF9005 poate fi verificat aici, iar oferta pentru 55XF9005 poate fi gasita aici.

Cel mai bun Smart TV - Sony 55XF9005

Cel mai bun Smart TV: top 3

Citeste si:

Cel mai bun monitor PC: top 5

Cel mai bun Smart TV: Samsung, Sony, LG.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 33.098)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne