Cel mai bun Smart TV: top 3 televizoare Smart TV, forum CelMaiBuntop
(Imagine: Cel mai bun Smart TV - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (34.340)
(19 evaluare, 19 voturi)
10 noiembrie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun Smart TV: top 3 televizoare Smart

Astazi incercam sa aflam care este cel mai bun Smart TV. Nu e o sarcina tocmai simpla si asta pentru ca o buna parte din televizoarele existente pe piata sunt Smart, respectiv este nevoie de mult timp pentru o analiza completa a ofertei. Unele aparat sunt mai avansate, altele insa, sunt ceva mai simple, in schimb au preturi mai accesibile. Prin urmare, sarcina noastra este sa gasim compromisul intre numarul de aplicatii/functii si pretul produsului. Cu alte cuvinte, cel mai bun Smart TV, este televizorul ce detine cel mai bun raport calitate/pret.

Cel mai bun Smart TV: varianta ieftina

Samsung 50RU7102 Smart TV 2019

Samsung 50RU7102 este varianta noastra pentru cel mai bun smart TV printre unitatile ieftine.

Ca si in cazul rivalilor sai, Samsung 50RU7102 este capabil sa ofere imagini de o calitate aproape ireprosabila (mai ales pentru un TV accesibil) si sunet foarte clar. Toate se datoreaza tehnologiilor din dotare: HDR10+, Mega Contrast, Pur Colort, Contrast Enhancer, UHD Dimming etc. Chiar daca pentru fiecare televizor tehnologiile de imbunatatire a imaginii si sunetului au denumiri distincte, in esenta, toate fac aceleasi lucruri.

Samsung seria RU7102 propune o gama larga de aplicatii in meniul Smart. Acestea sunt bine amplasate si ofera posibilitati aproape nelimitate. Totusi, navigarea prin meniu nu este tocmai simpla. Nu putem spune ca comenzile se executa instantaneu, dar de vina e lipsa modului bluetooth HID, respectiv televizorul nu este compatibil cu o telecomanda Smart.

RU7102 vine cu versiuni de : 43, 50, 55, 58, 65 si 75 inch. Recomandarea noastra este sa optati pentru cea de 50 sau pentru versiunea de 55 inch.

Pretul lui Samsung 50RU7102 poate fi consultat aici.

Cel mai bun Smart TV - Samsung 50RU7102

Cel mai bun Smart TV dupa raportul calitate/pret

Sony seria XG8096 Smart TV

Dupa parerea noastra, seria XG8096 este cel mai bun Smart TV daca punem cap la cap pretul si calitatea.

Cand vine vorba despre calitate, Sony are o reputatie aproape imaculata. La preturi insa, situatia e alta. Niponii nu ofera produse low-cost si de cele mai multe ori, televizoarele lor sunt ceva mai scumpe decat cele ale rivalilor, chiar daca discutam despre doua dispozitive cu specificatii identice. Dar cu aceasta serie, se pare ca Sony a dat lovitura, iar modelul 43XG8096 e probabil cel mai bun Smart TV dupa raportul calitate/pret. In primul rand, televizorul se poate lauda cu imaginie de o calitate aproape perfecta. Obiectele afisate pe ecran sunt foarte clare, contrastul e bun, luminozitatea sporita si culori foarte bogate. In plus, televizorul este compatibil cu formatul audio DTS, prin urmare si calitatea sunetului produs de cele 2 difuzoare de 10W fiecare este la inaltime.
Seria XG8096 e formata din paneluri 4K si poate fi atribuita la gama medie de televizoare. Acest lucru implica doua vesti bune pentru cumparatori. Prima, televizoarele au preturi relativ accesibile si doi, calitatea televizorului (imaginea, sunetul si materialele) depaseste un pic pretul. Acesta si este motivul pentru care credem ca Sony XG8096 e lider dupa raportul calitate/pret, iar versiunea recomandata e cea de 49 inch si eventual cea de 55 inch.

Cel mai bun Smart TV - Sony 55XG8096

Pretul lui Sony 49XG8096 poate fi verificat AICI.

Cel mai bun Smart TV: cea mai buna imagine

Panasonic TX-55GZ950E – un smart TV de exceptie

Verifica pretul aici

E cel mai bun Smart TV daca ar fi sa punem in fata calitatea, iar pretul ar ramane pe planul doi. Gama GZ950 a fost lansata anul curent si a strans pana acum o multime de laude. Adevarul e ca laudele sunt cat se poate de meritate. Si asta pentru ca LG GZ950 este un Smart TV excelent.

Calitatea imaginilor este exceptionala. Performanta se datoreaza in primul rand panoului OLED Superb Motion Drive, dar si procesorului HCX PRO, considera una dintre cele mai bune unitati de procesare de pe piata. Mai mult decat atat, televizorul are si un numar impunator de tehnologii menite sa imbunatateasca experienta de utilizare. Una dintre aceste tehnologii este Absolute Black Filter. Ea a fost dezvoltata pentru obtinerea unui negru cat mai bun si putem spune ca functioneaza de minune.

Una din cele mai mari probleme ale televizoarelor 4K este sursa de continut, sau mai bine spus lipsa unei surse de calitate. Programele TV de la noi din tara sunt transmise in cel mai bun caz in format HD si chiar SD. Vestea buna e ca GZ950E se descurca bine cu afisarea continutului SD si foarte bine cu formatul HD. Acest televizor aproape ca nu are rivali, mai ales daca este bine calibrat.

Sunetul este si el la nivel. Pentru a nu dezamagi, inginerii au dotat Smart TV-ul Panasonic GZ950 cu un sistem audio de 50W, plus tehnologii pentru rafinarea sunetului.

Soft-ul Smart este unul din cele mai bune intalnite pana acum. Acesta, pe langa faptul ca face televizorul mai usor de utilizat, deschide utilizatorului posibilitati aproape nelimitate. In meniul Smart puteti face practic orice.

Producatorul a prevazul pentru aceasta serie doua diagonale: 55 si 65 inch.

 

Cel mai bun Smart TV - Panasonic TX-55GZ950E

Citeste si:

Cel mai bun monitor PC: top 5

Cel mai bun Smart TV: Samsung, Sony, LG.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 34.340)
(19 evaluare, 19 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne