Cel mai bun Smart TV: top 3 televizoare Smart
(Imagine: Cel mai bun Smart TV - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (33.463)
(12 evaluare, 12 voturi)
10 august 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun Smart TV: top 3 televizoare Smart

Astazi incercam sa aflam care este cel mai bun Smart TV al prezentului. Nu e o sarcina tocmai simpla si asta pentru ca o buna parte din televizoarele existente pe piata sunt Smart, respectiv este nevoie de mult timp pentru o analiza completa a ofertei. Unele aparat sunt mai avansate, altele insa, sunt ceva mai simple, in schimb au preturi mai accesibile. Prin urmare, sarcina noastra este sa gasim compromisul intre numarul de aplicatii/functii si pretul produsului. Cu alte cuvinte, cel mai bun Smart TV, este televizorul ce detine cel mai bun raport calitate/pret.

Cel mai bun Smart TV: varianta ieftina

Samsung 43RU7102 Full HD 2019 – este varianta noastra pentru cel mai bun smart TV printre unitatile ieftine.

Ca si in cazul rivalilor sai, Samsung 43RU7102 este capabil sa ofere imagini de o calitate aproape ireprosabila (mai ales pentru un TV accesibil) si sunet foarte clar. Toate se datoreaza tehnologiilor din dotare: HDR10+, Mega Contrast, Pur Colort, Contrast Enhancer, UHD Dimming etc. Chiar daca pentru fiecare televizor tehnologiile de imbunatatire a imaginii si sunetului au denumiri distincte, in esenta, toate fac aceleasi lucruri.

Samsung seria RU7102 propune o gama larga de aplicatii in meniul Smart. Acestea sunt bine amplasate si ofera posibilitati aproape nelimitate. Totusi, navigarea prin meniu nu este tocmai simpla. Nu putem spune ca comenzile se executa instantaneu, dar de vina e lipsa modului bluetooth HID, respectiv televizorul nu este compatibil cu o telecomanda Smart.

RU7102 vine cu versiuni de : 43, 50, 55, 58, 65 si 75 inch. Recomandarea noastra este sa optati pentru cea de 43 sau pentru versiunea de 58 inch.

Pretul lui Samsung 43RU7102 poate fi consultat aici.

Cel mai bun Smart TV - Samsung 43RU7102

Cel mai bun Smart TV dupa raportul calitate/pret

Sony Smart TV seria XG8096 – dupa parerea noastra, seria XG8096 este cea mai buna oferta daca punem cap la cap pretul si calitatea.

Cand vine vorba despre calitate, Sony are o reputatie aproape imaculata. La preturi insa, situatia e alta. Niponii nu ofera produse low-cost si de cele mai multe ori, televizoarele lor sunt ceva mai scumpe decat cele ale rivalilor, chiar daca discutam despre doua dispozitive cu specificatii identice. Dar cu aceasta serie, se pare ca Sony a dat lovitura, iar modelul 43XG8096 e probabil cel mai bun Smart TV dupa raportul calitate/pret. In primul rand, televizorul se poate lauda cu imaginie de o calitate aproape perfecta. Obiectele afisate pe ecran sunt foarte clare, contrastul e bun, luminozitatea sporita si culori foarte bogate. In plus, televizorul este compatibil cu formatul audio DTS, prin urmare si calitatea sunetului produs de cele 2 difuzoare de 10W fiecare este la inaltime.
Seria XG8096 e formata din paneluri 4K si poate fi atribuita la gama medie de televizoare. Acest lucru implica doua vesti bune pentru cumparatori. Prima, televizoarele au preturi relativ accesibile si doi, calitatea televizorului (imaginea, sunetul si materialele) depaseste un pic pretul. Acesta si este motivul pentru care credem ca Sony XG8096 e cel mai bun Smart TV dupa raportul calitate/pret, iar versiunea recomandata e cea de 49 inch si eventual cea de 55 inch.

Cel mai bun Smart TV - Sony 55XG8096

Pretul lui Sony 49XG8096 poate fi verificat AICI.

Cel mai bun Smart TV: intai calitate si dupa pretul

Smart TV SM9000PLA – e cel mai bun Smart TV daca ar fi sa punem in fata calitatea, iar pretul ar ramane pe planul doi. Gama SM90 a fost lansata anul curent si a strans pana acum o multime de laude. Adevarul e ca laudele sunt cat se poate de meritate. Si asta pentru ca LG SM90 este un Smart TV excelent.

Calitatea imaginilor este exceptionala. Performanta se datoreaza in primul rand display-ului IPS cu rata maxima de refresh de 120 Hz si backlight de tip FALD. Acest tip de backlight asigura un negru mult mai bun decat panelurile Edge LED (marea majoritate de pe piata), respectiv claritate sporita si culori mai bogate. Mai mult decat atat, televizorul are si un numar impunator de tehnologii menite sa imbunatateasca experienta de utilizare. Una dintre aceste tehnologii este Motion Pro. Ea are grija sa mentina cursivitatea actiunii de pe ecran prin adaugarea de cadre suplimentare, creand astfel impresia realitatatii.

Sunetul este si el la nivel. Pentru a nu dezamagi, inginerii au dotat Smart TV-ul LG SM90 cu un sistem audio cu 2.2 canale si un RMS total de 40W, plus tehnologii pentru rafinarea sunetului.

Soft-ul Smart este unul din cele mai bune intalnite pana acum. Acesta, pe langa faptul ca face televizorul mai usor de utilizat, deschide utilizatorului posibilitati aproape nelimitate. In meniul Smart puteti face practic orice. Puteti asculta muzica, privi filme, naviga pe net, stoca programele preferate si multe altele. Partea si mai buna e ca telecomanda Magic Remote este inclisa in pachet.

Producatorul a prevazul pentru aceasta serie patru diagonale, 49, 55 si 65 inch. Sunt de recomandat cele de 49 si 55 inch.

Pretul lui LG 49SM9000PLA poate fi verificat aici, iar oferta pentru 55SM9010PLA poate fi gasita aici.

Cel mai bun Smart TV - LG 55SM9010PLA

Cel mai bun Smart TV: top 3

Citeste si:

Cel mai bun monitor PC: top 5

Cel mai bun Smart TV: Samsung, Sony, LG.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 33.463)
(12 evaluare, 12 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne