(Imagine: Google Nest Hub 2 recenzie)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.920)
(Nu există încă evaluări)
6 ianuarie 2022
de CelMaiBun

Google Nest Hub 2 review: probabil singura boxa inteligenta de care ai nevoie

Astazi discutam despre Google Nest Hub 2 (2nd generation), una din cele mai noi lansari pe piata boxelor inteligente. Dispozitivul vine cu un display de 7 inch, procesor quad-core si chromecast integrat. La prima vedere, s-ar parea ca schimbarea generatiilor nu a fost insotita de modificari importante, dar nu e asa. Nest Hub 2 vine cu imbunatatiri remarcabile, care-i permit producatorului sa afirma ca noua boxa Google Nest e monitorul inteligent perfect pentru dormitor. Am testat 7 zile aparatul si cred ca am inteles ce au in vedere producatorul. 

Google Nest Hub 2 (2nd generation): design si display

Vorbind despre design, Google Nest Hub 2 e destul de apropiata de predecesorul sau. Baza pe care e montat display-ul incape in palma, iar dimensiunile generale ale boxei sunt undeva la 12 cm latime, 18 cm lungime si 7 cm grosime in punctul maxim. Difuzorul de 43,5 mm e integrat in baza, iar captuseala exterioara e facuta cu un material simalar celui folosit la boxa Google Nest Mini.

Ecranul are o diagonala de 7 inch si rezolutie 1024 x 600px, in partea superioara a ecranului se gasesc 3 microfoane, iar pe capacul spate se afla butonul on/off pentru ele.

Google Nest Hub 2 review

Google Nest Hub 2 (2nd generation): Google Assistant

Google Assistant este integrat in Google Nest Hub 2 si este capabil sa faca aceleasi lucruri pe care le face cu alte dispozitive Google Nest, adica raspunde la intrebari, pune muzica pe youtube si spotify, seteaza desteptatorul, anunta stiri, meteo si poate controla dispozitivele smart din casa (daca acestea sunt compatibile). De asemenea, Google Assistant poate initia apeluri vocale si face  anunturi pe celelalte boxe Nest din casa (daca le aveti).

Din pacate, setarile boxei nu pot fi accesate sau modificate prin Google Assistant.

Google Nest Hub gen 2 foto photo

Google Nest Hub 2 (2nd generation): functii noi

Tehnologia Soli radar e cea mai importanta noutate a lui Nest Hub 2nd generation. Aceasta permite boxei sa detecteze chiar si miscarile minore ale corpului in timpul somnului (ex. miscarile pieptului la respiratiei, iar microfoanele, senzorii de lumina si cei de temperatura, analizeaza timpii de somn si calitatea acestuia. Dupa 7 zile, dispozitivul va livra un raport despre calitatea somnului, plus cateva sfaturi personalizate pentru un somn mai bun, iar dupa 14 zile, raportul va fi completat si cu recomandari despre cand ar trebui sa va culcati si cat ar trebui sa dormiti.

Acuratetea masurarilor depinde insa de mai multi factori, in special de faptul daca in dormitor se afla una sau doua persoane. Daca dormitorul are un singur ocupant, Nest Hub 2nd generation detecteaza bine spre foarte bine pauzele in somn, insa pentru rapoarte mai extinse si mai precise, tot o bratara fitness e mai recomandata.

Google Nest Hub gen 2 speaker, boxa inteligenta

Google Nest Hub 2 (2nd generation): pro si contra

Pro:

– Arata bine si e fabricata din materiale de calitate

– Chromecast integrat, deci puteti proiecta pe ecranul de 7 inch, diverse clipuri de pe youtube, netflix s.a.

– Urmareste somnul si da recomandari pentru imbunatatirea acestuia.

– Are Google Assistant, prin urmare stie sa raspunda la intrebari, sa afiseze prognoza meteo la cerere, sa deschida ceva pe youtube s.a.

– Poate initia apeluri vocale.

– Pentru un display de 7 inch, rezolutia e numai buna.

Difuzorul e destul de puternic, cu sunet curat si bass bine definit.

Pret neasteptat de bun pentru ce are de oferit Google Nest Hub 2

Contra:

– Nu are camera integrata, deci nu puteti efectua apeluri video.

– Nu ofera acces la setari prin Google Assistant.

– Nu stie limba romana, deci pentru comenzi vocale va trebui sa folositi engleza, franceza, germana, spanionala, italiana, portugheza, chineza, turceasca, rusa, si daca cunoasteti cumva indoneziana, tot e bine.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.920)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne