(Imagine: Noul iPhone 14)
Comentarii (0)
Vizualizari (409)
(Nu există încă evaluări)
8 martie 2022
de CelMaiBun

iPhone 14 – specificatiile si data lansarii noului smartphone Apple

Noul iPhone 14 se va lansa probabil in luna septembrie 2022, iar in materialul ce urmeaza am adunat lucrurile stiute despre noul smartphone Apple. Iata care sunt acestea. 

Noul iPhone 14: design si display

iPhone 14 va arata in mare parte la fel ca predecesorul sau, insa modelele 14 Pro si Pro Max vor trece prin modificari mai consistente. Astfel, se vehiculeaza ca Apple are de gand sa renunte la crestatura din partea superioara a display-ului.

Si daca tot veni vorba despre display, ar fi bine de mentionat ca noul iPhone este asteptat cu afisaj OLED de 6,1 inch si rezolutie 1170 x 2532, iar modele 14 Max (model nou) si 14 Pro Max vor fi dotate cu OLED-uri de 6,7 inch si rezolutie 1284 x 2778. Rata de improspatare va atinge 120 Hz, insa nu e clar daca acest lucru va fi valabil pentru toate versiunile ori doar pentru Pro-uri.

Noul iPhone 14 – specificatii

Specificatiile noului iPhone raman in mare parte necunoscute, insa unele informatii au reusit sa se strecoare.

Procesor si RAM:

iPhone 14 va fi pus in „miscare” de chip-ul A16 Bionic. RAM-ul ar trebui sa masoare 6 GB la modelele non-Pro si 8 GB la versiunile Pro. Ca si stocare, maximul prevazut este de 2 TB, evident fara slot de memorie.

Camera:

Se zvoneste ca iPhone 14 Pro si Pro Max vor fi inzestrate cu camere principale de 48 MP. Despre celelalte specificatii nu se stie inca nimic, dar ne putem astepta ca noul 14 sa primeasca un modul cu 2 camere in spate, iar versiunile Pro sa primeasca module cu 3 camere.

Noul iPhone 14 - poza Jon Prosser - RendersByIan

Poza – Jon Prosser/RendersByIan

Lansare:

Data lansarii nu a fost anuntata, dar e cunoscut faptul ca producatorii prefera sa faca lansarile in aceeasi perioada a anului, in cazul lui Apple fiind vorba de luna septembrie. iPhone 13 a fost lansat la 14 septembrie 2021, prin urmare si noul model ar urma sa fie prezentat pe la jumatatea celei de a 9-a luni a lui 2022.

 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 409)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne