(Imagine: Cel mai bun suport auto pentru telefon - foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (2.805)
(Nu există încă evaluări)
2 februarie 2022
de CelMaiBun

Cel mai bun suport auto pentru telefon: top 5

Astazi cautam cel mai bun suport auto pentru telefon, adica un suport care se fixeaza bine si tine telefonul nemiscat indiferent de calitatea drumului. Sarcina nu pare cine stie ce la prima vedere, insa oferta numeroasa, dar si multitudinea tipurilor de suporturi, complica destul de mult treaba. Cumparatorul are de ales intre suporturi auto cu fixare de parbriz, de bord, de grila de ventilatie, cu magnet, cu brate, cu incarcare sau fara si multe altele. Am incercat sa ne lamurim in acest haos, si iata ce ne-a iesit.

Cel mai bun suport auto pentru telefon: top 5

1. Baseus Metal Age Gravity

Verifica pretul aici

Daca e sa ne referim strict la raportul calitate/pret, Baseus Metal Age Gravity e probabil cel mai bun suport auto pentru smartphone. Acesta se prinde in grila de ventilatie, iar telefonul e fixat in 3 brate. Suportul sta nemiscat chiar si pe drumurile mai accidentate, la fel si telefonul, care e protejat inclusiv de insertiile din silicon. Acestea au doua functii: impediedica lunecarea telefonului, dar mai important, il protejeaza de zgarieturi. Inca ceva, Baseus Metal Age Gravity e fabricat din materiale de calitate. Bratele si panourile sunt din aluminiu, iar sistemul de prindere, din plastic ABS bine prelucrat. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun suport auto pentru telefon - Baseus Metal Age Gravity

2. Baseus Magnetic Air Vent – cel mai bun suport auto cu magnet

Verifica pretul aici

Baseus Magnetic Air Vent este un suport auto compact, realizat din materiale de calitate si cu un pret cat se poate de modest. Dispozitivul se monteaza in grila de ventilare, pentru asta fiind prevazute doua cleme acoperite cu cauciuc pentru a preveni zgarierea grilei. Telefonul se fixeaza gratie unui sistem format din 4 magneti puternici, iar pe husa telefonului se lipeste una din cele 2 placi care insotesc suportul. Vorbind despre puterea magnetilor, sfatul nostru este sa nu desprindeti telefonul in directie strict orizontatala. Ar fi bine sa aplecati telefonul in sus sau in jos, desprinzand astfel magnetii pe rand. Altfel, riscati sa rupeti ceva in grila de ventilare.

Cel mai bun suport auto cu magneti pentru telefon Baseus

3. i4cCMClip

Verifica pretul aici

i4cCMClip este inca un suport auto cu magneti, a carui trasatura distincta e modul de prindere cu carlig in grila de ventilare. Astfel, suportul practic nu are sanse sa cada. In plus, pentru fixarea telefonului sunt prevazuti 6 magneti, tare puternici, deci regula cu evitarea retragerii telefonului pe orizontala e mai valabila aici ca nicaieri in alta parte.

Top suport pentru telefon

4. Baseus Gravity  – cel mai bun suport auto pentru parbriz

Verifica pretul aici

Baseus Gravity e primul si probabil singurul suport auto pentru telefon din clasamente ce se poate prinde atat de parbriz cat si de bordul masinii. Ca aproape toate produsele marca Baseus, suportul Gravity e fabricat din materiale de calitate, arata bine si e cat se poate de stabil (mai ales daca e prins de parbriz). Prinderea se face in brate/cleme cu legatura gravitationala, a caror deschidere permit utilizarea unui smartphone cu diagonala chiar si de 6,5 inch.

Cel mai bun suport auto pentru telefon de parbriz - Baseus Gravity

5. i4cCMCharger – cel mai bun suport auto cu incarcare wireless

Verifica pretul aici

Daca cautati un suport auto cu incarcare wireless pentru telefon, i4cCMCharger e probabil cea mai inteleapta alegere. Dispozitivul e compatibil cat cu smartphone-uri pe baza de iOS, atat cu Android-uri. Insa inainte sa realizati achizitia, asigurati-ca ca telefonul este inzestrat cu interfata Qi.

Viteza de incarcare e decenta, puterea maxima ajungand la 10W pentru dispozitivele pe baza de Android si 7,5W pentru cele cu iOS.

Suportul se prezinta exemplar. Sistemul de prindere in grila e sigur si stabil, iar bratele pentru fixarea telefonului se actioneaza foarte usor.

i4cCMCharger - cel mai bun suport auto cu incarcare wireless

Vezi si:

Top incarcatoare wireless pentru smartphone

Cel mai bun suport auto telefon cu si fara incarcare wireless

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 2.805)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne