(Imagine: Noul iPhone 15 Pro - data lansarii)
Comentarii (0)
Vizualizari (322)
(Nu există încă evaluări)
11 iulie 2023
de CelMaiBun

iPhone 15: data lansarii, preturi, specificatii

Noul iPhone 15 se pregateste de lansarea oficiala in luna septembrie. Inca nu se stie exact cate modele va avea gama iPhone din 2023, dar cele mai recente informatii sugereaza ca vom avea 4 modele: 15, 15 Plus, 15 Pro si 15 Pro Max. Se mai vorbea despre un posibil iPhone 15 Pro Ultra, dar in ultimul timp nu se mai aude nimic legat de acest subiect. 

iPhone 15: specificatii tehnice

Noile modele din gama iPhone 15 vor avea la baza chip-ul A17 Bionic, 8 GB RAM si versiuni de stocare de la 128 GB pana la 1 TB. Display-urile OLED vor avea diagonale de 6,1 si 6,7 inch si rata de refresh adaptiva de la 1 la 120 Hz. Toate modelele vin cu camera principala de 48 MP si camera frontala cu senzor de 12 MP.

Producatorul a decis de asemenea sa modifice bateriile, astfel incat iPhone 15 sa se aleaga cu un acumulator de 3877 mAh, 15 Plus cu unul de 4912 mAh, 15 Pro cu unul de 3650 mAh, iar noul 15 Pro Max sa fie dotat cu o baterie de 4852 mAh. Ne putem deci astepta la autonomii decente din partea noilor modele, mai ales ca Apple e cel mai bun producator cand vine vorba despre eficientizare.

Noul iPhone: design

Din punct de vedere stilistic, noul iPhone ramane fidel modelelor anterioare. Din diferentele marcante ar fi de mentionat inlocuirea portului Lightning cu un USB-C. Plus la asta, ar mai fi de adaugat introducerea Dynamic Island pentru toate modelele, si nu doar pe modele Pro asa cum e la iPhone 14. Daca tot am adus in discutie ecranul, ar trebui sa stiti ca rata de refresh variabila nu va fi oferita pe modelul de baza iPhone 15.

Noul iPhone 15: data lansarii si preturi – Update

Apple are un fel de traditie de prezenta noile produse in primele doua saptamane ale lunii septembrie. Anul acesta nu face exceptie. Astfel, noile iPhone-uri vor fi lansate oficial pe 12 septembrie, iar vanzarile oficiale urmeaza sa ia startul pe 22 septembrie. Tot atunci, vor debuta noile smartwatch-uri Apple Watch Serie 9 si Watch 2 Ultra.

Preturile raman si ele nedescoperite. Insa unele voci din industrie, spun ca din cauza cresterii costurilor de productie, ar trebui sa ne asteptam la o marire a preturilor. Nu ca ar fi o surpriza.

Noul iPhone 15 - foto

Foto 9to5Mac

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 322)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne