(Imagine: Noul Macbook Air 13)
Comentarii (0)
Vizualizari (416)
(Nu există încă evaluări)
14 iunie 2022
de CelMaiBun

MacBook Air 2022 (Apple M2) review – primele impresii, merita upgrade-ul?

Cu aproximativ o saptamana in urma, Apple a lansat noul MacBook Air 2022, cu procesorul M2. In ultimele luni au existat mai multe speculatii referitoare la noul laptop, unele spund chiar ca lansarea dispozitivului este pe cale sa fie anulata, din cauza efectelor pe care inca le are pandemia asupra productie din China. Din fericire MacBook Air 2022 (M2) e aici, iar in unele tari s-au deschis si precomenzile.

MacBook Air 2022 – ce e nou?

Proaspatul MacBook iese in evidenta prin cateva schimbari stilistice, care sunt considerate aproape radicale pentru un dispozitiv Apple. Air 13 este cel mai compact model din gama producatorului american, iar pentru nou Air, Apple a decis sa avanseze si mai tare la reducerea dimensiunilor si a greutatii. Laptop-ul vine cu o carcasa micsorata, dar cu un ecran marit de la 13,3 la 13.6 inch.

Imbunatatita a fost si camera frontala care acum filmeaza in FullHD, insa din cauza carcasei cu margini mai subtiri, obiectivul camerei e acum mai vizibil. S-ar putea ca pe unii asta sa-i nemultumeasca.

Noul display vine si cu o rezolutie imbunatatita pana la 2560×1664, iar luminozitatea a fost adusa pana la 500 nits (+100 nits). Cu alte cuvinte, calitatea imaginilor va fi cel putin la nivelul modelului actual.

O alta schimbare tine de forma generala. Noul MacBook 2022 are forma unui paralelipiped regulat, renuntadu-se deci la forma de pana (mai gros in spate, mai subtire in fata).

Noul Macbook Air 2022

MacBook Air 2022 – noul procesor Apple M2

Noul chip Apple M2 este construit pe o arhitectura de 5 nanometri, iar producatorul afirma ca performantele procesare au crescut cu 18%, iar performantele grafice au sporit cu 40%. Daca afirmatiile producatorului sunt macar pe aproape adevarate, atunci noul MacBook 2022 are toate sansele sa devina unul din cele mai agile laptop-uri de pe piata. Cu doi ani in urma, cand chip-ul Intel a fost inlocuit cu procesorul M1, peformantele laptop-ului au crescut de cateva ori. Noul procesor Apple M2 promite si mai mult, mai ales ca vor exista versiuni si cu 24 GB RAM.

Prindem dispozitivul pentru un review complet si revenim cu date exacte.

Noul Macbook Air 13 specs

Noul MacBook Air – preturi

Noul Air 13 inca nu poate fi comandat in Romania, insa in statele occidentate clientii pot deja plasa precomenzi. Acolo preturile incep de la 1200 dolari sau aproximativ 1145 euro. Ramane de vazut cat vor cere retailerii nostri.

MacBook Air 2022

 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 416)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne