(Imagine: New Amazfit GTR 2)
Comentarii (0)
Vizualizari (95)
(Nu există încă evaluări)
28 octombrie 2020
de CelMaiBun

Noile Amazfit GTR 2 si GTS 2 au fost lansate oficial: foto

Amazfit a lansat ieri doua smartwatch-uri noi. Este vorba despre Amazfit GTR 2 si GTS 2. E adevarat ca acestea sunt disponibile pana cand doar in Statele Unite si Marea Britanie, dar in cateva saptamani, noile modele ar trebuie sa ajunga si pe celelalte piete.

Amazfit GTR 2 si GTS 2: specificatii si design

Amazfit GTR 2 vine cu un display de 1,39 inch, iar pentru modelul GTS 2 a fost pregatit un afisaj de 1,65 inch, ambele AMOLED. Cele doua modele vin cu unele imbunatatiri stilistice, dar si cu cateva modernizari pe partea tehnica. Noile ceasuri Amazfit sunt capabile sa preia apeluri, iar pentru stocare sunt disponibili 4 GB de spatiu intern liber. In plus, dispozitivele sunt inzestrate cu monitor pentru bataile inimii si senzor pentru masurarea raportului de oxigen din sange. Masurarile se fac periodic pe timpul zilei si a noptii, iar impreuna cu functia de monitorizare a somnului, ceasul poate raporta eventuale dereglari de respiratie. Mai mult, ambele ceasuri au GPS, sunt rezistente la scufundari in apa de pana la 50 de metri adancime si ofera 12 moduri de workout.

In calitate de sistem de operare, GTR 2 si GTS 2 folosesc un software de productie proprie Amazfit, in care asistentul Google a fost inlocuit cu Amazon Alexa.

Capacitatea bateriei este inca necunoscuta, dar producatorul promite autonomie chiar si de 14 zile.

Pe partea de design, noul GTS parca s-a apropiat de Apple Watch, iar GTR 2, gratie carcasei subtiate si marginilor mai fine, a devenit mai elegant.

Amazfit GTS 2 watch

Amazfit GTR 2 si GTS 2: preturi

Ambele modele costa 179$ si vor deveni disponibile din 1 noiembrie pe Amazon si Amazfit.com. Preturile pentru pietile europene nu au fost descoperite, dar e de asteptat ca GTR 2 si GTS 2 sa fie un pic mai scumpe pe batranul continent decat in SUA.

Amazfit GTR 2 foto

Citeste si:

Top 5 smartwatch-uri dupa reportul calitate/pret.

GTR 2 foto

 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 95)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne