(Imagine: Noul Bugatti Tourbillon foto, preturi, motor)
Comentarii (0)
Vizualizari (53)
(Nu există încă evaluări)
26 iunie 2024
de CelMaiBun

Noul Bugatti Tourbillon – cel mai rapid Bugatti de pana acum

Noul Bugatti Tourbillon reprezinta o evolutie remarcabila in lumea supercarurilor, combinand designul sofisticat cu performantele de exceptie. Acest model hibrid, cu un motor termic V16 si trei motoare electrice, redefineste standardele in materie de viteza si tehnologie.

Designul noului Bugatti Tourbillon

La prima vedere, noul Bugatti Tourbillon arata asemanator cu predecesorul sau. Partea din fata este putin mai extinsa fata de cea vazuta la Chiron, prizele de aer sunt acum mai mari, insa farurile pastreaza un design similar. Privit din lateral, noul Tourbillon pastreaza conturul caroseriei in forma literei C.

Tourbillon este o luare de pozitie pe care Bugatti o face intr-o perioada in care multi producatori au ales sa electrifice complet gamele lor de modele si vrea sa arate ca motoarele termice inca au ce oferi.

Noul Tourbillon este mai usor, mai puternic si mult mai rapid decat predecesorul sau, care nu era deloc o masina lenta.

Pentru designul exterior, Bugatti a ales evolutia, si nu revolutia. Tourbillon va fi usor de recunoscut ca fiind un Bugatti, dat fiind ca designul acestuia pastreaza influente clare de la modelul Mistral, lansat in 2022.

Interiorul noului Bugatti Tourbillon este o adevarata opera de arta, respectand traditia marcii. Materialele de lux folosite includ piele fina, aluminiu si cristal, toate imbinate armonios pentru a crea un spatiu exclusivist. Consola centrala dintre cele doua scaune imbina elemente din cristal si aluminiu, gestionand echipamentele de siguranta si control.

Noul Bugatti Tourbillon spate

Noul Bugatti Tourbillon – propulsie hibrida cu motor V16

Noul Bugatti Tourbillon este echipat cu un motor V16 de 8,3 litri, care dezvolta 1.000 CP. Acesta este completat de trei motoare electrice, adaugand inca 800 CP, rezultand o putere totala de 1.800 CP. Aceasta combinatie asigura performante de top si o experienta de condus inegalabila.

Autonomie in modul electric

Tourbillon poate functiona si in modul pur electric, datorita unei baterii de 25 kWh. Aceasta permite o autonomie de pana la 60 de kilometri, ideala pentru deplasarile urbane. Bateria este montata central, contribuind la echilibrarea greutatii vehiculului.

Bugatti a integrat o tehnologie hibrida avansata in Tourbillon, combinand puterea motorului V16 cu eficienta motoarelor electrice. Doua din cele trei motoarele electrice sunt montate pe puntea fata, oferind un plus de tractiune integrala si stabilitate. Aceasta arhitectura inovatoare asigura performante remarcabile si o manevrabilitate superioara.

De la 0 la 100 km/h in 2.0 secunde

Noul Bugatti Tourbillon impresioneaza prin capacitatea sa de a atinge 100 km/h in doar 2 secunde. Aceasta performanta este posibila datorita combinatiei dintre motorul V16 si motoarele electrice, plus transmisia cu 8 trepte si ambreiaj dublu.

Bugatti Tourbillon poate atinge o viteza maxima uluitoare de 445 km/h, insa Mate Rimac, CEO Bugatti, a dat de inteles ca aceasta valoare nu e finala.

Bugatti Tourbillon bord

Intrebari frecvente – noul Bugatti Tourbillon

Care este timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h pentru Bugatti Tourbillon?

Noul Bugatti Tourbillon are nevoie de numai 2.0 secunde pentru a atinge 100 de km/h.

Care este viteza maxima a Bugatti Tourbillon?

Viteza maxima a Bugatti Tourbillon este de 445 km/h.

Ce autonomie are Bugatti Tourbillon in modul electric?

In modul electric, Bugatti Tourbillon ofera o autonomie de 60 de kilometri.

Ce tip de motor are Bugatti Tourbillon?

Bugatti Tourbillon este echipat cu un motor V16 asistat de trei motoare electrice, oferind o putere combinata de 1.800 CP.

Care este pretul noului Bugatti Tourbillon?

Costul noului Bugatti Tourbillon este de 3,7 milioane euro. Vor fi produse doar 250 de bucati, deci cine e interesat, sa se grabeasca.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 53)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne