(Imagine: Duster 2024 - fata)
Comentarii (0)
Vizualizari (130)
(Nu există încă evaluări)
29 noiembrie 2023
de CelMaiBun

Noul Duster 2024 – fara motoare diesel, dar cu o versiune hibrida

Noul Duster 2024 va fi lansat pentru publicul lar in luna februarie, la salonul auto de la Geneva. SUV-ul ajuns la a 3-a generatie vine fara variante diesel, dar cu o motorizare full-hibrid si o versiune GPL. Schimbarile stilistice sunt si ele aproape fundamentale, noul Duster fiind in linie cu conceptul Bigster, care la randul sau ar urma sa se transforme intr-un model de serie, incepand cu anul 2025. 

Noul Duster 2024: design nou, motorizari Eco

Cum am mai spus, noul Duster inseamna si un „ramas bun” pentru propulsorul 1.5 dCi. SUV-ul romanesc renunta astfel la motorizarile diesel, intr-un pariu ce ar trebui sa puna Dacia pe acelasi nivel cu marcile de top, cel putin cand vine vorba despre normele ecologice. Locul variantei diesel va fi luat de o motorizarea hibrida, de 140 cai putere si transmisie multimodala cu 4 trepte, care se intalneste in prezent la modelul Jogger. In rest, gama va fi compusa din benzinare de 1,o, 1,2 si 1,3 litri, cu performante cuprinse intre 100 si 130 cai putere.

Noul Duster 2024 - foto spate

Din punct de vedere al design-ului, noul Duster 2024 a devenit mai mare si mai incapator la interior. De asemea, modelul va primi instrumente de bord digitale, incorporate intr-un display de 7 inch, doar ca acesta va fi disponibil incepand cu nivelul de echipare Expression, care e al doilea in ierarhie, dupa Essential, dar sub Extreme si Journey.

Noul Duster este construit pe platforma CMF-B, care cel putin teoretic, vina la pachet cu mai mult confort si mai multa siguranta.

Noul Duster 2024 - interior

Preturile noului Duster raman inca nedescoperite, dar Denis Le Vot, seful Dacia, a declarat recent ca cel putin varianta de baza, nu va trece de 20.000 Euro.

Noul Duster 2024 - foto

Te-ar putea interesa si:

Top anvelope de iarna

Top masini electrice dupa autonomie

Noul Duster 2024

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 130)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne