(Imagine: Philips BT110R00 review)
Comentarii (0)
Vizualizari (615)
(Nu există încă evaluări)
25 ianuarie 2017
de CelMaiBun

Review boxa portabila Philips BT110/00: mica, accesibila, cu performante decente

Punem astazi din nou in discutie o boxa portabila. De data asta este vorba despre Philips BT110/00. Un produs destul de mic, accesibil ca pret, rezistent la stropire si performante decente, care sigur isi va gasi un numar mare de cumparatori.

Philips BT110/00: descriere

Philips BT110/00 are o putere RMS de doar 4 wati si o autonomie e nu depaseste 8 ore. Producatorul incearca sa compenseze aceste minusuri cu un sunet suprinzator de calitativ. Bass-ul este curat, iar claritatea sunetului se pastreaza chiar si la volum maxim. Performanta se datoreaza functiei anti-distorsiune cu care este dotata unitatea.

Philips BT110/00 este destul de compacta, lungimea acesteia situandu-se sub 10 cm, iar inaltimea este de doar 7,7 cm. In plus, greutatea ce nu depaseste 150 grame aduce un mare plus capitolului trasportabilitate.

Boxa are bluetooth (cu o raza de acoperire de 20 metri), deci o puteti conecta la alte dispozitive, insa lipsa tehnlogiei NFC face ca acest proces sa dureze mai mult.

Unele magazine prezinta boxa Philips BT110/00 drept rezistenta la apa. Afirmatia este adevarata doar pe jumatate. Unitatea corespunde gradului de protectie IPX4, care spune ca produsul este rezistent la stropirea cu apa indiferent de directie, insa scufundarea deplina in apa ar putea duce la deteriorarea boxei.

Philips BT110/00: concluzie

Daca aveti nevoie de o boxa cu sunet puternic, Philips BT110/00 nu este o alegere foarte potrivita. Mai bine v-ati orienta spre alta boxe, spre exemplu Sony SRS-BX3. Daca totusi nu aveti mari pretentii pentru volumul sunetului, mai importante fiind dimensiunile mici, claritatea sunetului si pretul de achizitie (sub 150 lei), Philips BT110/00 este o alegere cat se poate de buna.

Philips BT110R00 boxa portabila

Un clasament al boxelor portabile poate fi gasit aici.

Boxa portabila fara fir Philips BT110/00

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Dimensiunile mici
  • Greutatea redusa
  • Sunetul clar
  • Accesibilitatea
  • Rezistenta la stropii de apa
CONTRA
  • RMS de 4 wati
  • Nu are NFC

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 615)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne