(Imagine: Review Uscator Samsung DV80TA020TT/LE)
Comentarii (0)
Vizualizari (750)
(Nu există încă evaluări)
4 februarie 2021
de CelMaiBun

Samsung DV80TA020TT/LE review: noul uscator cu pompa de caldura Samsung

Anul 2021 aduce si o noua generatie de uscatoare de rufe Samsung. Seria T este compusa din aparate de 8 si 9 kilograme, diverse ca specificatii si preturi. Samsung DV80TA020TT/LE a fost ales pentru recenzii, fiind considerat modelul cu cele mai bune perspective comerciale. Perspective care incep deja sa devine realitate, DV80TA020TT/LE dovendindu-se un bur urmas a lui Samsung DV80M5010QW/LE, produsul care mult timp a fost liderul clasamentului cu uscatoare de rufe. 

verifica pretul uscatorului aici

Samsung DV80TA020TT/LE: specificatii

Greutate proprie: 49 kilograme

Dimensiuni (mm) 600 x 850 x 600

Adancime cu usa inchisa – 650 mm

Material tambur – otel

Capacitate maxima uscare – 8 kilograme

Eficienta energetica – A++

Tip uscare – pompa de caldura

Consum anual de energie electrica – 235 kWh

Nivel de zgomot – 65 dB

Usa reversibila – Da

Numar programe  – 14

Program rapid – 35 minute, maxim 1 kg

Program prevenire sifonare –  Da

Setare nivel uscare – Da – pentru 4 programe

Conexiune wireless la telefon – Nu

Samsung DV80TA020TT/LE: programe

Review Uscator Samsung DV80TA020TT/LE

Samsung DV80TA020TT/LE are 14 programe de uscare presetate. Nu este prevazuta adaugarea de functii noi, dar puteti ajusta dupa bunul plac cateva din programele existenta. Spre exemplu, pentru programele Shirts (camasi), Cotton (bumbac), Mixed Load (incarcatura cu mai multe tipuri de rufe) si Synthetics (sintetice) puteti alege nivelul de uscare dorit (3 niveluri). Mai mult, tot pentru aceste programe puteti seta o alarma, care se va declansa atunci cand nivelul de umiditate din rufe s-a redus pana la 20%. In plus, aproape toate programele permit ajustarea timpului de uscare, cu 30, 60, 90, 120 si 150 de minute.

Ca si in cazul masinilor de spalat, programele lui Samsung DV80TA020TT/LE au limite in ceea ce priveste incarcarea maxima. Astfel, doar programele Cotton si Mixed Load au fost gandite sa poata usca 8 kilogram de rufe. Programul rapid are o limita de 1 kilograme, 4 kilograme se pot incarca pentru Synthetics, Towels (Prosoape) si Irod Dry ( program ce pastreaza o oarecare cantitate de umiditate, facilitand astfel calcatul rufelor). Nu e recomandat sa depasiti 2 kilograme daca uscati articole mari (ex. lenjerii de pat) si un kilogram pentru articolele din lana.

Uscator de rufe Samsung DV80TA020TTLE/pareri

Samsung DV80TA020TT/LE: instalarea si calitatea uscarii

DV80TA020TT/LE se intaleaza foarte usor. Intainte de toate uscatorul trebuie pus pe o suprafata solida si dreapta. Daca suprafata nu e chiar dreapta, puteti modifica pozitia aparatului cu ajutorul picioruselor ajustabile. Pentru evacuarea, producatorul a prevazut doua optiuni. Prima este un rezervorul de apa de la baza uscatorului, iar cea de-a doua optiune presupune evacuare prin furtun, in chiuveta sau direct in sifon.

Calitatea uscarii e de 10 din 10. Insa in proces aparatul scoate putin abur si daca nu e instalat cum trebuie, pare zgomotos. Printre altele, ca si functionare, Samsung DV80TA020TT/LE seamana foarte tare cu predecesorului sau, modelul DV80M5010QW/LE. Similaritatea nu e deloc intamplatoare, pentru ca sunt aproape sigur ca cele doua uscatoare folosesc acelasi motor si chiar aceeasi placa de baza. Prin urmare, noul model nu a preluat doar performantele ci si fiabilitatea predecesorului, care era ireprosabila.

Samsung DV80TA020TT/LE review

Pretul:

DV80TA020TT/LE face parte din segmentul mediu de preturi, de cele mai multe ori fiind disponibil pe site-urile magazinelor online incepand de la 2500 lei, iar pretul maxim e undeva la 2600 lei.

Samsung DV80TA020TT/LE review: concluzie

Chiar daca nu beneficiaza de conexiune wireless, respectiv nu se pot incarca programe noi, Samsung DV80TA020TT/LE e un uscator foarte reusit. Rufele nu se sifoneaza, nu se micsoreaza, si de multe ori, odata scoase din tambur sunt numai bune de pus pe umeras. Recomand cu toata inrederea.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 750)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne