(Imagine: Samsung Galaxy Ring - foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (92)
(Nu există încă evaluări)
8 februarie 2024
de CelMaiBun

Samsung Galaxy Ring – ce mai e si asta?

Pe scurt, Samsung Galaxy Ring e un dispozitiv inteligent purtat pe deget, ce va fi capabil sa monitorizeze parametri precum: ritmul cardiac, nivelul de saturare a sangelului cu oxigen, sa numere pasii, dar sa si urmareasca calitatea somnului. Mai mult, inelul e gandit si ca componenta a unui smart home, astfel incat sa-ti permita sa controlezi celelalte device-uri smart din locuinta. 

Samsung Galaxy Ring nu e primul dispozitiv de acest fel, dar noul inel promite chestii neintalnite la rivelii de pe piata (ex. Oura Ring 3 sau Circular Ring).

Galaxy Ring ar putea chiar sa merite asteptarea, mai ales daca pretul nu va fi exagerat sau „Doamne fereste”, nu-i trece cuiva prin cap sa introduca vreun abonament platit pentru a avea acces la toate functiile aparatului. Nu spunem intamplator acest lucru. De ceva timp se zvoneste ca o asemenea idee e tratata cu seriozitate pentru Galaxy Watch.

Ce e pana la urma Galaxy Ring?

Iata ce spune Samsung:”Galaxy Ring va fi un dispozitiv wellness puternic si compact”. Cu alte cuvinte, noul inel se prezinta drept o alternativa pentru cumparatorii ce isi doresc functii de ceas smart sau banda fitness, dar integrate intr-un aparat de dimensiuni mai mici.

Daca credeti ca inelul nu are loc pentru afisaj, gresiti, inginerii au de gand sa integreze chiar 2, cate unul pe fiecare margine. Evident ca e vorba despre display-uri micro, dar aceste vor fi utile pentru afisarea notificarilor.

Din informatiile obtinute direct de la producator sau de la surse legate cu el, reise ca Galaxy Ring va fi dotat cu senzori ECG, PPG si SpO2, adica iti va masura ritmul cardiac, va comunica daca bataile inimii prezinta abateri si va masura cantitatea de oxigen din sange. In plus, un brevet inregistrat de Samsung inca prin 2015, indica asupra intentiei companiei de a realiza un inel inteligent care sa se integreze intr-un sistem smart home. Mai mult decat atat, inca un brevet Samsung de anul trecut, arata ca viitorul headset XR ar putea utiliza noul Ring ca dispozitiv de localizare pentru degete si maine. Asta suna chiar interesant, mai ales ca Apple a lansat recent Apple Vision Pro, prin urmare era bine de stiut ce strategie a ales Samsung pentru a rivaliza cu headset-ul american.

Samsung Galaxy Ring - primele informatii si data lansarii

Cand se lanseaza?

Nu se cunoaste o data exacta de lansare, dar e aproape sigur ca aceasta va avea loc in 2024, probabil in luna august, atunci cand Samsung are programat un update semnificativ pentru aplicatia Samsung Health. Ar fi deci logic ca actualizarea sa contina si functii dedicate Galaxy Ring.

Samsung Galaxy Ring

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 92)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne