(Imagine: Samsung Galaxy Watch3)
Comentarii (0)
Vizualizari (100)
(2 evaluare, 2 voturi)
25 iunie 2020
de CelMaiBun

Samsung Galaxy Watch3: asa arata cel mai nou smartwatch Samsung

Noul Samsung Galaxy Watch3 urmeaza sa fie lansat in aproximativ o luna, dar prima imagine cu viitorul gadget s-a scurs astazi in internet. Mai mult, vorbim despre o poza reala si nu o schita sau randare. Tot astazi s-au facut cunoscute si cateva specificatii tehnice.

Imaginea a fost distribuita pe profilul @evleaks si autenticitatea acesteia nu poate fi pusa la indoiala. Evan Blass este un nume notoriu in „lumea” leaks-urilor, iar produsul din poza este conform 100% cu schitele distribuite anterior.

Samsung Galaxy Watch3: design

Samsung Galaxy Watch3 are o carcasa metalica, dar poza nu da clar de inteles daca smartwatch-ul va avea rama rotativa, desi anterior se zvonea ca Watch3 ar urma sa fie dotat cu asa ceva.

Samsung Galaxy Watch3 va avea curea din piele. Modelul de 45 mm va dispune de un display de 1,4 inch, iar poza cu spatele smartwatch-ului indica ca acesta are rezistenta la apa 5ATM – rezista la o presiune echivalenta cu o adancime de 50 de metri, protectie Gorilla Glass DX, GPS integrat si certificare de durabilitate MIL-STD-810G.

Samsung Galaxy Watch3

Galaxy Watch3: specificatii

Se vorbeste ca Watch3 ar fi dotat cu 1GB RAM, stocare 8GB, monitor pentru presiunea arteriala si bataile inimii, senzor ECG, conectivitate LTE si sistem de operare Tizen OS 5.5.

Modelul de 45mm va avea acumulator de 340mAh, iar versiunea de 41mm si ecran de 1,2 inch va primi o baterie de 247mAh. Atat pana acum. Celelalte informatii le vom afla cu siguranta mai aproape de lansarea oficiala.

Top 6 smartwatch-uri in 2020

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 100)
(2 evaluare, 2 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne