(Imagine: Tefal ZE610D38 pareri storcator)
Comentarii (0)
Vizualizari (222)
(Nu există încă evaluări)
6 noiembrie 2020
de CelMaiBun

Tefal Easy Fruit ZE610D38 review: specificatii complete

Vorbim astazi despre Tefal Easy Fruit ZE610D38, unul dintre cele mai populare storcatoare de fructe tip juicer de pe piata, dotat cu un motor de 800W, recipient pentru pulpa de 2 litri si unul pentru suc cu capacitatea de 1,2 litri. Fiind un model intens discutat pe diverse forumuri, am decis sa testat storcatorul pentru a ne forma propria opinii, una cat mai obiectiva. Iata ce ne-a iesit. 

Tefal Easy Fruit ZE610D38: specificatii tehnice complete

Putere motor: 800W

Trepte de functionare motor: 2

Diametru tub alimentare: 75 mm

Capacitate recipient pulpa: 2 litri

Capacitate recipient suc: 1,2 litri

Accesorii incluse: accesoriu impingere, periuta curatare lama

Material carcasa: inox

Culoare: negru/inox

Cantitatea medie de suc stoarsa: 60 – 65% din masa fructelor

Review - Tefal ZE610D38

Punere in functiune si testare

Pregatirea storcatorului pentru functionare se face repede. Procesul are 6-7 pasi, iar partea si mai buna e ca recipientele pentru suc si pulpa sunt localizate la exterior, deci se pun, se scot si se curata foarte usor.

Tefal Easy Fruit ZE610D38 are un tub de alimentare cu diametrul de 75 mm. Nu e cea mai mare valoare de pe piata, dar e nu mai buna pentru ca fructele fara samburi sa poate fi introduse intregi. Ca sa nu alunece pe masa, storcatorul are picioruse din cauciuc, in plus, aproape toate componentele pot fi curatate fara probleme in masina de spalat vase.

Stoarcerea are loc destul de silentios si fara prea multe vibratii. In procesul testarii, am constat ca Tefal Easy Fruit ZE610D38 stoarce o cantitate de suc egala cu aproximativ 60-65% din greutatea fructelor. Evident ca acest indicator depinde de tipul fructelor. In cazul merelor sau portocalelor, cantitatea de suc poate atinge chiar si 75%, dar sa coboare la 50% pentru morcovi si chiar sub 40% daca se stoarce telina. Noi am testat dispozitivul cu mere si pere, iar rezultatele au fost mai mult decat satisfacatoare. Chiar daca vorbim despre un storcator tip juicer, sucul s-a primit uniform, plin de arome, iar resturile au iesit aproape uscate. Una peste alta, Tefal Easy Fruit ZE610D38 s-a dovedit un storcator bun, pe care il putem recomanda tuturor, dar mai ales familiilor numeroase.

Tefal Easy Fruit ZE610D38: pro

– Stoarce bine, resturile din recipient fiind aproape uscate.

– In timpul functionarii este stabil si destul de silentios.

– Storcatorul e fabricat din material de calitate. Am observat ca producatorul a folosit mult metal, inclusiv la componente pe care ceilalti producatori le fac din plastic. Ma refer aici la manerul de blocare, dar si la butonul rotiv pentru reglarea vitezei.

– Storcatorul poate fi gasit la preturi ce rareori trec de 400 lei, deci Tefal Easy Fruit ZE610D38 are un pret foarte bun pentru ce ofera. Verifica pretul exact aici.

– Recipientul pentru pulpa se afla la exterior, respectiv este foarte usor de curatat.

– Motorul storcatorului este puternic, iar din relatarile celor ce detin aparatul de mai mult timp, reiese ca acesta este si rezistent.

Storcator Tefal

Tefal Easy Fruit ZE610D38 contra

– ZE610D38 este un storcator cetrifugal, prin urmare stoarcerea este facut de o sita cu lame, piesa care s-a dovedit cam greu de curatat. Producatorul a prevazut o perie pentru acest lucru, dar si cu ea este foarte greu sa scoti toate reziduurile.

Citeste si:

Top 5 storcatoare de fructe – clasament 

Storcator Tefal ZE610D38

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 222)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne