(Imagine: Umidificator Hera foto review)
Comentarii (0)
Vizualizari (260)
(3 evaluare, 3 voturi)
2 februarie 2020
de CelMaiBun

Umidificator cu ultrasunete Stylies Hera review: compact, silentios si puternic

Stylies Hera este un umidificator compact, usor de folosit si puternic. Vorbim deci despre un candidat cu sanse reale la titlul de cel mai bun umidificator. Pentru a vedea cat de bun e aparatul in realitate, l-am luat la teste timp de o saptamana si iata ce ne-a iesit. 

Umidificator Stylies Hera: prezentare

Hera este un umidificator cu ultrasunete, adica foloseste un emitator de ultrasunete, plasat la fundul recipientului de apa pentru a crea vibratii cu o frecventa foarte mare, care la randul lor genereaza un nor de ceata. Norul este apoi imprastiat prin incapere cu ajutorul fluxurilor de aer naturale sau de un ventilator integrat in aparatul de umidificare.

Hera este un dispozitiv silentios si vine cu o lista de functii destul de serioasa. Umidificatorul are Auto Mode, trei nivele de debit a aburului si poate incalzi vaporii pana la 40 de grade celsius. In plus, pe langa filtru anticalcar standard, Hera mai are un filtru. Acesta poarta numele Silver Cube, e de dimensiunea unei radiere si contine particule de argint care nu permit dezvoltarea bacateriilor in apa. Acest aspect e mai important decat pare la prima vedere, pentru ca apa din umidificatoarele cu ultrasunete nu este supusa tratamentului termic, respectiv tot ce contine recipientul va fi dispersat in aerul din camera.

Umidificator Hera foto

Hera este destinat incaperilor cu suprafata maxima de 65 mp sau 160 mc volum si are un recipient pentru apa de 7,5 litri. Producatorul a avut grija sa integreze si un higrostat, prin urmare cumparatorul poate sa nu sa-si faca griji ca umiditatea va creste excesiv.

Umidificator Stylies Hera: specificatii tehnice

Tip umidificareCu ultrasunete
Suprafata maxima acoperita 65 m2
Volum maxim acoperit 160 m3
Nivel sonor declarat32 dB(A)
Afisaj digitalDa
Capacitate maxima9,6 litri/zi
Greutate4,75 kg
Capacitate recipient apa7,5 litri
TimerNu
Higrostat integrat da
Mod de functionare pe timp de noapteda
Dimensiuni 262x369x198 mm (LxHxl)
Garantie 24 luni
Pret476 lei cu transport gratuit

Umidificator Stylies Hera: rezultatele testului

Am mai testat in trecut un umidificator cu ultrasunete. Este vorba despre Leonis, un umidificator care a lasat impresii foarte bune si ne-am gandit sa comparam cele doua dispozitive, mai ales ca au principii de functionare similare, iar specificatiile tehnice se aseamana in proportie de 80%. Iata ce am aflat.

Ca si in cazul umidificatorului Leonis, dispozitivul a avut sarcina sa creasca umiditatea intr-o incapere de aproximativ 21 mp, cu o inaltime a peretilor de 2,65 metri. Am vrut sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru a creste umiditatea cu 5 puncte procentuale, cat de zgomotos este aparatul in realitate si sa intelegem cat de simpla este utilizarea/intretinerea.

Sa incepem cu utilizarea. Umidificatoarele sunt in general dispozitive cu utilizare facila, iar Hera nu este o exceptie. Aveti grija ca filtrele sa fie montate corect, umpleti rezervorul cu apa si gata, aparatul e pregatit pentru utilizare – toata procedura dureaza cam 5 minute. Nu aveti decat sa apasati butonul de On/Off, sa setati debitul (Output) si daca doriti stabiliti nivelul umiditatii la care aparatul sa se opreasca (Humidity). Daca nu va plac complicatiile, aveti optiunea Auto Mode. Apasati butonul, iar aparatul va seta automat umiditatea la 50% si va avea grija sa o pastreze asa.

Umidificator Hera foto, opinii

Umidificatorul setat pe treapta 1

Cu debitul setat pe viteza a doua, Hera a reusit sa aduca umiditatea din camera de la 43 la 48% in 68 de minute. Daca setam treapta superiora a debitului, performantele erau cu siguranta mai mari.

Umidificator Hera foto, putere

Umidificatorul setat pe treapta 2

Zgomotul creat de umidificator este aproape neglijabil, masurarile noastre indicand un nivel sonor de aproximativ 29 dB.

Umidificator Hera foto, pareri

Umidificatorul setat pe treapta 3

Umidificator Stylies Hera: pret

Hera poate fi gasit de la 476 lei (consulta pretul actualizat aici). Pentru un umidificator cu capacitatea de 9,6 litri/zi si functie Auto Mode, pretul este bun spre foarte bun. Producatorul ofera si o garantie de 24 luni

Review umidificator Hera: concluzii

  • Hera este umidificatorul aproape perfect pentru un apartament de dimensiuni medii
  • Spunem „aproape perfect” pentru ca umidificatorul nu are timer.
  • Dispozitivul este compact are o functionare foarte silentioasa.
  • Hera are o interfata simpla care face utilizarea dispozitivului si mai facila.
  • Pentru ce ofera, umidificatorul are un pret cat se poate de corect.

Hera vs. Leonis – care e mai bun?

Greu de spus. Hera are Auto Mode, dar ii lipseste timerul, iar Leonis e dotat cu timer si nu are functia Auto Mode. Am spune totusi ca Leonis e o varianta mai buna. Are un debit mai mare, ne place mai tare design-ul, iar pretul e ceva mai mic.

Vezi si:

Review – umidificator cu ultrasunete Stylies Leonis

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 260)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne