Cea mai buna automatizare pentru porti batante: top 4 automatizari, forum
(Imagine: Cea mai buna automatizare pentru porti batante - Terrier 200)
Comentarii (1)
Vizualizari (6.748)
(10 evaluare, 10 voturi)
29 ianuarie 2020
de CelMaiBun

Cea mai buna automatizare pentru porti batante: top 4 kit-uri automatizari

Astazi incercam sa aflam care este cea mai buna automatizare pentru porti batante. Pentru asta am analizat oferta magazinelor specializate si o multime de recenzii lasate de cumparatori pe diverse forumuri. 

Cel mai important motiv pentru achizitia unui kit automatizare este confortul. E deranjant sa cobori de fiecare data din masina pentru a deschide portile, dupa care sa m-ai cobori o data pentru a le inchide. Si mai deranjant este daca actiunea are loc iarna, pe zapada si frig ori toamna tarziu, in timpul unei ploi reci. Pe langa asta, pentru montare nu mai este nevoie de un aparat de sudura, producatorii prevad automatizarile cu kit-uri de montare si instructiuni detaliate.

Vezi si:

Cea mai buna automatizare culisanta

Cea mai buna automatizare pentru porti batante: sfaturi

La alegerea unei automatizari este important sa cercetati specificatiile tehnice. Aveti grija ca kit-ul ales sa fie bun pentru greutatea si dimensiunile portilor. E de dorit de asemenea ca kit-ul sa includa doua telecomenzi si nu una, iar lista cu functii sa includa temporizare si posibilitatea actionarii unei singure foi. Si inca ceva, pentru ca nu bucuria si confortul sa nu treaca in suparare si deranj, e necesar ca automatizarea sa fie rezistenta la temperaturi ridicate si mai ales la cele reduse. Puteti depista acest lucru in descrierea produsului, dar peste cele afirmate de producator sunt experientele reale relatate de cumparatori. E greu de gasit ceva mai enervant decat o automatizare care la -15 grade celsius refuza sa deshida portile ori o face doar partial.
Am facut propriul studiu, iar mai jos gasiti top-ul rezultat.

Cea mai buna automatizare pentru porti batante: top 4 automatizari

1. TMT Terrier 200 – cea mai buna automatizare

verifica pretul aici 

TMT Terrier 200 este probabil cea mai buna automatizare pentru porti batante dupa raportul calitate/pret. Terrier 200 este un kit format din doua brate cu motoare de 24V, doua telecomenzi, un controller, lampa pentru semnalizare, kit pentru montare si o cheie pentru deblocarea manuala.

Terrier 200 are o greutate proprie de aproape 13 kg si poate fi folosit pe porti cu masa unitara maxima de 250 kilograme. Deschiderea completa a ambelor porti are loc in aproximativ 19 secunde, inchiderea dureaza cam la fel.

Veste mai buna, este ca kit-ul de pe primul loc a demonstrat de-a lungul timpului o rezistenta foarte buna la temperaturile extreme (standardul ip44), in special la cele reduse. In plus, si pretul de achizitie este cat se poate de corect.

2. Life Optimo 3 Skyline

verifica pretul aici

Life Optimo 3 Skyline este cea mai noua automatizare din gama producatorului italian Life. Kit-ul este destinat portilor cu lungimea maxima de 3 metri si greutatea de 200 kilograme pe foaie, iar sistemul de deschidere este pe melc.

Baza kit-ul este reprezentata de doua motoare cu puterea de 160W, silentioase si rezistente atat la utilizarea intensa, cat si la diferentele mari de temperatura. Producatorul a prevazut o deschidere maxima de 110 grade, iar masurarile arata ca deschiderea completa a ambelor foi dureaza aproximativ 20 de secunde.

 

Cea mai buna automatizare porti batante - Life Optimo 3 Skyline

3. BFT PHOBOS BT A25

verifica pretul aici 

Cu siguranta o automatizare foarte buna. PHOBOS BT A25 dispune de doua motoare de 24V, capabile sa actioneze porti a cate 400 kg fiecare, la un unghi maxim de 116 grade. Kit-ul contine doua motoare, doua telecomenzi, un controller, lampa de semnalizare si fotocelule pentru protectie la inchidere accidentala. Cele doua motoare au o greutate totala de 10 kilograme, sunt foarte rezistente, iar pentru instalarea lor este prevazut si un kit special.

BFT PHOBOS BT A25 este de asemenea recunoscut pentru rezistenta sa la vremea apriga, kit-ul fiind conform standardului IPX4, adica rezista la stropi de apa, indiferent de directia acestora.

Problema acestui produs este pretul sau de achizitie. Daca problema e mica sau mare, ramane sa decida fiecare in parte. Pretul lui BFT PHOBOS BT A25 este de aproximativ 2000 lei. In rest, BFT PHOBOS BT A25  este o automatizare cat se poate de buna, aproape ideala.

Un clip ce demonstreaza functionarea automatizarii BFT PHOBOS BT A25 poate fi vizionat aici.

Cea mai buna automatizare pentru porti batante - BFT PHOBOS BT A25

4. Beninca KBILL30M

verifica pretul aici

Beninca KBILL30M este ocupa locul 4 in top-ul ce anunta cea mai buna automatizare pentru porti batante are doua motoare de 230V, capabile sa actioneze porti chiar si cu masa de 600 kilograme fiecare. Conditia este insa ca lungimea portii sa nu depaseasca 2,1 metri. Kit-ul include cele doua motoare, un controller, o lampa de semnalizare, fotocelule pentru protectie la inchidere accidentala si din pacate o singura telecomanda. Pentru o mai buna intelegere a capacitatilor detinute de Beninca KBILL30M, vedeti tabelul de mai jos.

Cea mai buna automatizare pentru porti batante - Beninca KBILL30M manual

O filmare cu procesul de deschidere/inchidere a lui Beninca KBILL30M poate fi vizionata aici.

Cea mai buna automatizare pentru porti batante - Beninca KBILL30M

Cea mai buna automatizare pentru porti batante: concluzie

Faceti o alegere bine gandita si cumparati cea mai buna automatizare pentru roti batante in dependenta de dimensiunile si greutatea portilor dvs.. Evident, nu uitati sa adaugati in ecuatie si bugetul disponibil. Puteti incerca sa montati kit-ul cu propriile forte. Pentru asta va vine in ajutor manualul oferit de producator, dar si instructiuni video postate pe youtube. Daca insa aveti indoieli, nu ezitati sa cereti ajutorul specialistilor.

Citeste si:

Cea mai buna camera IP: top 5

Cea mai buna automatizare pentru porti batante

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (1)
Vizualizari ( 6.748)
(10 evaluare, 10 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne