(Imagine: Cea mai buna incuietoare inteligenta - top 4 yale smart)
Comentarii (0)
Vizualizari (317)
(Nu există încă evaluări)
8 august 2023
de CelMaiBun

Cea mai buna incuietoare inteligenta: top 4 yale smart

Cea mai buna incuietoare inteligenta e un dispozitiv care iti permite sa incui sau sa descui usa de la distanta, fara sa periclitezi siguranta locuintei. Cand spunem „de la distanta”, avem in vedere de oriunde, chiar si de pe alt continent. Pentru asta, se cere ca dispozitivul sa fie rezistent si sa functioneze printr-o aplicatie stabila. 

Pe langa cele spuse mai sus, iata ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea unui yale smart.

1. De cele mai multe ori, montarea unei incuietoare inteligente presupune si inocuirea broastei. Noroc ca unele incluietori vin la pachet cu cate o broasca compatibila.

2. Pentru conexiunea la smartphone, s-ar putea ca pe langa aplicatie, sa fie necesar un bridge, care sa intermedieze comunicarea telefonului cu incuietoarea. Din nou, exista exceptii, precum Nuki Smart Lock 3.0 Pro, care are un modul de comunicare integrat, respectiv nu trebuie sa cumparati nimic in plus.

3. Un dispozitiv bine gandit, va permite sa partajati accesul in locuinta si cu alte persoane de incredere. In plus, unele incuietori stiu sa deblocheze usa automat cand te apropii de ea.

Cea mai buna incuietoare inteligenta: top 4

1. Nuki Smart Lock 3.0 Pro
2. Mentor SY010 Premium
3. CLD TK6
4. Yale Linus

1. Nuki Smart Lock 3.0 Pro – cea mai buna incuietoare inteligenta

Verifica pretul aici

Nuki Smart Lock 3.0 Pro e probabil cea mai buna incuietoare inteligenta dupa raportul calitate/pret. Iata de ce spunem acest lucru:

1. Nu se cere o broasca noua. Nuki Smart Lock 3.0 Pro se conecteaza la broasca existenta prin intermediul cheiei. Montarea e cat se poate de simpla, iar operarea se face prin aplicatia Nuki Smart Lock.

2. Nuki Smart Lock 3.0 Pro are modul de comunicare incorporat, deci nu trebuie sa mai trebuie sa cumparati nimic.

3. Puteti seta incuietoarea sa blocheze automat usa la cateva secunde dupa ce pleci de acasa si sa o deblocheze cand te apropii de ea.

4. Aplicatia Nuki Smart Lock e gandita excelent si printre altele, functioneaza cu asistentii vocali Google, Amazon si Apple.

5. Nuki Smart Lock 3.0 Pro vine cu un set de baterii integrate, de 2500 mAh, a carui durata de viata variaza intre 4 si 6 luni, in functie de numarul zilnic de actionari.

Cea mai buna incuietoare inteligenta - Nuki Smart Lock 3.0 Pro

2. Mentor SY010 Premium – cea mai buna incuietoare inteligenta economy

Verifica pretul aici

Cea mai ieftina incuietoare din clasament, Mentor SY010 Premium vine cu un pachet impresionant de functii. Astfel, dispozitivul poate fi actionat din aplicatie (Tuya), cu cartela, cu amprenta, cu parola si cu cheia. Pentru ca are tastatura, puteti genera coduri temporare de acces, pentru oaspeti. Din aplicatie se pot seta scenarii de inchidere/deschidere, la anumite intervale de timp. Partea si mai buna e ca incuietoare nu are nevoie de alte module pentru a putea fi controlata de la distanta.

Pentru Mentor SY010 Premium se cere inlocuirea broastei, noroc ca dispozitivul vine cu o broasca compatibila cadou.

Cea mai buna incuietoare inteligenta - Mentor SY010 Premium

3. CLD TK6

Verifica pretul aici

CLD TK6 este un dispozitiv bine gandit si realizat perfect. Incuitoarea e versatila, adica e buna pentru locuinte, hoteluri, depozite, birouri samd. Astfel, actionarea se poate face de pe smartphone/smartwatch, prin amprenta, cu cardul, cu parola sau cu cheie. TK6 a fost proiectata sa functioneze cu aplicatia Tuya, una din cele mai bune aplicatii smart home de pe piata.

Chiar daca e construita excelenta, CLD TK6 nu a fost numita cea mai buna incuietoare inteligenta, iar motivul e necesitatea instalarii unui modul pentru comunicarea la distanta. Fara el, accesul la functiile incuietoarei este incomplet.

Cea mai buna incuietoare inteligenta - CLD TK6

4. Yale Linus

Verifica pretul aici

Yale Linus este una dintre cele mai populare incuietoare smart de pe piata. Nu e nimic de mirare aici. Dispozitivul e extrem de solid, iar setul de functii e cat se poate de complet. Astfel, incuietoarea poate fi actionata de pe smartphone, de pe smartwatch sau *cu parola. In plus, incuietoarea poate fi setata astfel incat sa se deschida automat cand va apropiati de usa sau se se inchida, la un anumit interval dupa ce parasiti locuinta. Pentru oaspeti, Yale Linus poate crea chei virtuale pe care sa le transmiteti vizitatorilor.

Toate bune si frumoase, numai ca incuietoarea inteligenta Yale Linus are nevoie de cilindru dedicat, care se cumpara separat, iar pentru conexiunea WiFi, se cere modulul Yale. Inca ceva, accesul cu parola este posibil numai daca achzitionati tastatura inteligenta Yale. Cu alte cuvinte, pentru a profita de toate avantajele lui Yale Linus, trebuie sa cumparati un kit format din 4 piese: incuietoarea, modulul WiFi, cilindrul si tastatura inteligenta. Cu toate acestea, va promitem ca nu veti regreta, Yale Linus fiind una dintre cele mai rezistente incuietoare inteligente ale momentului.

Cea mai buna incuietoare inteligenta - Yale Linus

Cea mai buna incuietoare inteligenta

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 317)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne