(Imagine: Cea mai buna solutie anticalcar pentru baie)
Comentarii (0)
Vizualizari (2.009)
(Nu există încă evaluări)
15 august 2022
de CelMaiBun

Cea mai buna solutie anticalcar pentru baie: cum scapi calcar si urme de sapun

Am incercat sa aflam care este cea mai buna solutie anticalcar pentru baie printre produsele ce pot fi gasite in supermarket-uri. Calcarul e o problema mai mare decat pare la prima vedere. Daca e lasat sa se adune in cantitati mari, calcarul devine foarte greu de indepartat, dar mai rau, aproape sigur va scurta durata de viata a obiectelor sanitare. De aceea, am selectat 3 din cele mai populare solutii anticalcar de pe piata, ca apoi sa le testam la indepartarea calcarului si a sapunului intarit. Cele trei solutii despre care discutam sunt: Sano Anti Kalk 4in1, Cillit Bang si Cif Power&Shine.

Cea mai buna solutie anticalcar pentru baie - cada

Cea mai buna solutie anticalcar pentru baie - baterie cada

Cea mai buna solutie anticalcar pentru baie – test

Sano Anti Kalk 4in1

Sano Anti Kalk 4in1 – vezi pretul aicieste un produs marca Sano Bruno’s Enteprises, fabricat in Israel, ce se comercializeaza pe o scara destul de larga in Romania, iar varianta de 700 ml costa undeva 18-19 lei. Chiar daca indepartarea calcarului e prezentat drept destinatie primara, solutia mai poate fi folosita la curatarea grasimii de pe oale, cuptor, plita samd.

In timpul testului, Sano Anti Kalk 4in1 s-a prezentat excelent si daca vorbim despre indepararea calcarului bine intarit, aceasta ar probabil cea mai puternica solutie dintre cele 3. In plus, spray-ul e destul de spumos, deci nu se scurge prea repede de pe suprafetele verticale. Prin urmare, e 9,5 din 10 pentru capacitatile de curatare. La minusuri avem de mentionat mirosul de clor destul de puternic, aproape deranjant.

Cillit Bang Zero Calcar

Cillit Bang Zero Calcarverifica pretul aici – este un spray anticalcar oferit de producatorul polonez Reckitt Benckiser la un pret ce variaza intre 17 si 19 lei (750 ml). Ati auzit probabil de Cillit Bang din reclamele TV, unde solutia e prezentata drept un adevarat distrugator al calcarului. Ei bine, Cillit Bang Zero Calcar chiar e un produs puternic, parca un pic sub spray-ul Sano, dar totusi foarte eficace (9 din 10). In plus, Cillit Bang Zero Calcar are miros placut de fructe, iar consistenta e cea mai buna printre produsele din clasament. Spray-ul produce o spuma foarte consitenta, ce se scurge greu de pe suprafetele verticale. Inca ceva, Cillit Bang Zero Calcar se descurca exemplar la indepartarea petelor de sapun de pe faianta sau chiuveta.

Cif Power&Shine

Cif Power&Shine verifica pretul aici – Cif Power&Shine esto o solutie anticalcar pentru baie, oferita de Unilever Italia Logistics. Producatorul se lauda ca spray-ul e derivat din resurse naturale, prin urmare are un potential alergic mai mic. Vorbind insa despre eficacitate, Cif Power&Shine s-a dovedit cat se poate de bun la indepartarea calcarului (8,8 din 10). Mirosul nu e puternic si are cumva un profil neutru, asemanator cu cel al unui sapun bun. Cif Power&Shine se gaseste usor, iar pretul rareori trece de 17 lei pentru sticluta de 750 ml.

Toate bune si frumoase, mai putin consistenta. Spray-ul e lichid si aproape ca nu produce spuma, deci se scurge imediat de pe suprafetele inclinate, respectiv in unele cazuri e necesara stropirea multipla.

Spray calcar chiuveta - top 3 solutiii

Intoarce telefonul

Cea mai buna solutie anticalcar pentru baie – concluzii

  • – Pana la urma, credem ca Cillit Bang Zero Calcar e cea mai buna solutie anticalcar pentru baie. Curata bine, face spuma consistenta si miroase frumos.
  • – Sano Anti Kalk 4in1 s-a clasat pe locul secund in preferintele noastre, singura nemultumire fiind legata de mirosul neplacut pe care il emana solutia.
  • – Cif Power&Shine ia „medalia de bronz”, solutia oferita de Unilever dovedindu-si eficacitatea impotriva calcarului, insa consistenta redusa a spray-ului reduce semnificativ eficienta curatarii.
  • – Intr-un final, solutiile au prezentat rezultate in mare parte identice. Diferentele notabile se rezuma la necesarul de timp pentru ca spray-ul sa-si faca efectul. Anume aici, Sano Anti Kalk are de castigat cel mai mult. Daca producatorul rezolva problema mirosului, s-ar putea ca pe viitor anume Sano Anti Kalk sa devina cea mai buna solutie anticalcar pentru baie.

Spray calcar chiuveta

Cada dupa curatarea de rugina

Cada curatata de calcar

Cea mai buna solutie anticalcar pentru baie: top 3

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 2.009)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne