(Imagine: Cea mai buna spuma de ras - top spume de barbierit)
Comentarii (0)
Vizualizari (357)
(Nu există încă evaluări)
17 septembrie 2023
de CelMaiBun

Cea mai buna spuma de ras: top 6 spume de barbierit

Cea mai buna buna spuma de ras e capabila sa te protejeze de iritatii in timpul barbieritului, respectiv sa faca procesul ceva mai placut. Spuma de ras de calitate se recunoaste in primul rand dupa consistenta. Spuma consistenta ofera mai multa protectie si se consuma mai greu. Un alt aspect ce trebuie avut in vedere e aroma. Mirosul spumei trebuie sa fie frumos, dar nu foarte agresiv.

Ei bine, in ultimele doua saptamani principala preocuparea a fost gasirea celei mai bune spume de ras dupa raportul calitate/pret. Pentru asta, am cumparat mai multe spume de ras, de la cei mai importanti producatori de pe piata, dar si cateva exemplare ce se gasesc exclusiv in magazine tip discounter (ex. Lidl).

In timpul testelor, consitenta spumei era principalul factor pentru departajarea produselor. Ne-am condus evident si de impresiile personale, dar anume coonsistenta e factorul ce leaga toate spumele de ras si te ajuta sa faci diferenta intre un produs bun si unul de calitate modesta.

Pentru a fi mai corecti, am introdus in „ecuatie” si pretul de achizitie. Nu l-am egalat ca importanta cu consistenta spumei, dar luarea pretului in calcul, garanteaza ca produsele mai ieftine vor avea sanse in intre in top.

Inca ceva, in top veti gasi doar spume de ras, gelurile urmand sa fie subiectului unui clasament separat.

Cea mai buna spuma de ras: top 6

Varianta scurta a top-ului spumelor de barbierit arata in felul urmator:

1. Gillette series

2. Nivea Sensitive

3. Denim Originals

4. Proraso White

5. Gerovital Men mentol

6. Cien Hydro

7. Malizia Uomo

1. Gillette series – cea mai buna spuma de ras

Verifica pretul aici

Gillette Series e probabil cea mai buna spuma de ras dupa raportul calitate/pret. Aceasta e si una dintre cele mai consistente spume de ras. Pretul e destul de mare (18-19 lei pentru 200 ml), dar produsul merita.

La test am avut 2 reprezentanti Gillette Series: unul cu unt de cacao (albastru), iar celalalt cu aloe vera (verde). Nu am detectat diferente intre cele doua spume, dar pe termen lung am recomanda varianta albastra, nu pentru ca are „unt de cacao” ci pentru ca contine glicerina.

Cea mai buna spuma de ras Gillette

2. Nivea Sensitive

Verifica pretul aici

Nivea Sensitive e probabil cea mai densa/consistenta spuma de ras din top, cu un avans foarte mic peste Gillette series. Aroma e ok, dar spuma Gillete parca miroase mai frumos.

Cea mai buna spuma de ras Nivea Sensitive

3. Denim Originals – cea mai buna spuma de ras economy

Denim Originals e varianta noastra pentru cea mai buna spuma de ras, daca in capul mesei e pus pretul de achizitie. Chiar daca e ieftina (aprox. 14 lei pentru 300 ml), spuma Denim are o consistenta respectabila si aroma placuta.

Pareri spuma de ras Denim

4. Proraso White

Verifica pretul aici

Proraso White este cel mai elegant produs din top, cu o atentie la detalii pur si simplu impresionanta. Vestea si mai buna e ca spuma Proraso e la fel de consistenta ca Gillette Series, iar pretul destul de avanatajos – 24 lei pentru 300 ml. Nu am clasat spuma mai bine top din cauza mirosului destul de intepator.

Cea mai buna spuma de ras - Proraso

5. Gerovital Men

Verifica pretul aici

Gerovital Men e un produs autohton, care s-a prezentat destul de bine. Consistenta e un pic sub spumele Gillete si Nivea, dar e cat se poate de decenta. Mirosul e placut, iar pretul rareori trece de 15 lei pentru tubul de 200 ml.

Cea mai buna spuma de ras - Gerovital, pareri

Citeste si:

Top aparate de ras electrice

Top aparate de barbierit clasice

6. Cien Hydro

Cien e un brand detinut de lantul Lidl. Cien Hydro este cea mai ieftina spuma de ras din top (10 lei – 300 ml), dar e si printre cele mai modeste cand vine vorba despre consitenta. Mirosul e ok.

Spuma de barbierit Cien Lidl

7. Malizia Uomo

Malizia Uomo e o spuma de barbierit ieftina (13 lei/300 ml), dar cu rezultate modeste la teste. Aroma ne-a parut destul de placuta, insa consistenta mediocra a fost decisiva in clasarea spumei la capatul clasamentului.

Spuma de ras Malizia

Cea mai buna spuma de ras

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 357)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne