(Imagine: Cea mai buna tigaie - top 5 tigai de calitate)
Comentarii (0)
Vizualizari (58)
(Nu există încă evaluări)
27 ianuarie 2024
de CelMaiBun

Cea mai buna tigaie: top 5 tigai rezistente si care nu lipesc

Cea mai buna tigaie e tigaia care se incalzeste uniform, mentine temperatura, nu lipeste, iar stratul antiaderent rezista mult timp fara sa degradeze. Tigaia este cel mai important vas dintr-o bucatarie, iar o tigaie de calitate simplifica foarte tare gatitul, plus ca sporeste semnificativ numarul de bucate ce pot fi pregatite. O tigaie buna iti permite sa frigi repede niste legume, dupa care sa o cureti cu un prosop si sa faci si niste ochiuri, fara ca albusul sa dea semne ca ar vrea sa se lipeasca de fund. Pe de alta parte, o tigaie proasta exclude orice placere din gatit si transforma procesul in mucenicie. 

Cea mai buna tigaie: top 5 tigai

Pentru a oferi mai multe alternative, am decis sa cream un top 5 cu cele mai bune tigai dupa raportul calitate/pret. Mai trebui sa mentionam ca in clasament, se vor regasi game de tigai si nu un oarecare model. Deci o tigaie nu are cum sa ajunga in top, daca e prezenta pe piata doar in forma de grill sau WoK.

1. Tefal Start&Cook – cea mai buna tigaie

Verifica pretul aici

Tefal Start&Cook e probabil cea mai buna tigaie dupa raportul calitate/pret. Modelul e compatibil atat cu plitele pe gaza, cat si cu cele electrice, inclusiv inductie. In plus, aceasta vine cu 5 dimensiuni si 3 variante de forma: clatite, universal si WoK. Cea mai populara e varianta universal. Acesta are grosime decenta, care asigura o incalzire uniforma si o temperatura maxima inalta, care e pastrata pe o perioada destul de lunga. Pe aragaz, viteza de incalzire nu e foarte mare, in schimb calitatea materialelor e buna spre foarte buna. Modelul de 28 cm are preturi cuprinse intre 130 si 150 lei, deci si la acest capitol, Tefal Start&Cook sta cat se poate de bine. Recomandam cu incredere.

"</a

2. Tefal Unlimited

Verifica pretul aici

Daca e sa discutam mai mult despre calitate si mai putin despre pret, am spune ca gama Tefal Limited propune cele mai bune tigai printre unitatile destinate utilizatorilor casnici. Acestea sunt bune si pentru plitele cu inductie. Chiar mai mult, tigaile Tefal Limited sunt probabil cele mai potrivite daca doriti sa puneti cu adevarat in valoare plita cu inductie de acasa.

Dupa destinatie, gama Tefal Limited consta din 4 tipuri de tigai si 6 dimensiuni, de la 20 la 30 cm. Varianta de 28 cm e undeva la 200 lei, fiind deci printre cele mai scumpe tigai din top. Aceasta e groasa si destul de grea, insa mentine foarte bine temperatura, iar rezistenta e la un nivel foarte ridicat.

Top tigai pentru plite cu inductie - Tefal Unlimited

3. Tefal Simple Cook – cea mai buna tigaie ieftina

Verifica pretul aici

Daca e sa luam ca referinta tigaile de 28 cm, Tefal Simple Cook e probabil cea mai buna tigaie cu pretul sub 100 de lei. Aceasta nu e foarte groasa, dar se incalzeste in 30-40 de secunde, tine destul de bine temperatura si s-a dovedit cat se poate de rezistenta. Tefal Simple Cook e gandita pentru aragazuri, plite electrice vitroceramice, dar nu si pentru plitele cu inductie.

Tefal Simple Cook e printre cele mai populare tigai de pe piata, fiind avantajata nu doar de raportul calitate/pret, ci si de gama larga, care include tigai universale, tigai grill, tigai WoK si tigai pentru clatite.

"</a

4. Hendi Platiunium Professional

Verifica pretul aici

Hendi Platiunium Professional e o tigaie foarte buna, cu fund si pereti grosi, plus un maner solid. Pentru ca costa destul de mult, modelul nu e foarte popular printre utilizatorii casnici, insa la capitolul rezistenta, Hendi Platiunium Professional e printre cele mai bune tigai ale momentului. Aceasta e groasa si se poate incalzi pana la 400 grade celsius, fiind deci excelenta pentru a crea crusta, indiferent ca vorbim despre legume sau carne.

"</a

5. Amercook Rock Stone

Verifica pretul aici

Amercook Rock Stone e o tigaie din aluminiu cu fund texturat, care sporeste propietatile antiaderemte. Tigaia se incalzeste destul de repede si mentine bine temperatura, plus ca pentru gatit e nevoie de foarte putin ulei. Pretul este foarte bun si el, insa unii utilizatori au remarcat ca stratul antiaderent se zgaraie destul de usor.

Cele mai bune tigai - Amercook Rock Stone

Cea mai buna tigaie

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 58)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne