Cel mai bun blender: top 5 blendere si sfaturi
(Imagine: Cel mai bun blender - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (13.858)
(3 evaluare, 3 voturi)
13 august 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun blender: top 5 blendere si sfaturi

Obiectivul de azi este sa gasim cel mai bun blender dupa raportul calitate/pret. Pe langa asta, ne propunem sa oferim cateva sfaturi pentru alegerea unui blender bun. Tot pentru o alegere mai simpla, am creat si un top 5 al blenderelor disponibile acum pe piata. Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90 a ocupat locul de frunte in clasament, respectiv a primit tilul de cel mai bun blender dupa raportul calitate/pret. Pe urmatoarele patru locuri s-au clasat unitati Philips, Heinner si Tefal.

Cel mai bun blender: cum le-am testat si ce am ales?

Dupa cum spuneam mai sus, am creat un top cu 5 blendere care dupa parerea noastra merita cumparate. Alegerea a cazut pe aparatele ce au prezentat cele mai bune rezultate la capitolele: putere, eficienta, zgomot produs, durabilitate si pret de achizite. Nu am uitat sa consultam si opiniile utilizatorilor de pe diferite forumuri de specialitate cat din tara atat si din strainatate. Astfel am incercat sa aflam cat de zgomotoase sunt in realitate aparatele vizate, posibilele defectiuni tehnice ale acestora precum si gradul general de satisfactie al cumparatorilor.

Cel mai bun blender: top 5

Cel mai bun blender - Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90

1. Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90 – verifica pretul aici – are un motor cu puterea de 600W, iar recipientul pentru suc masoara 2 litri. Printre altele, recipientul s-a dovedit a fi rezistent cat la socurile mecanice atat si la cele termice. Mult mai importanta este insa eficienta aparatului. La acest capitol, Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90 sta foarte bine. Indiferent de ce are de facut: suc, crema, paste de legume sau chiar zdrobirea ghetei, aparatul se descurca exceptional, iar timpul de executie foarte mic. Un alt aspect important este pretul. Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90, in mod normal depaseste doar putin pragul de 220, fapt pentru care a si fost desemnat cel mai bun blender dupa raportul calitate/pret.

2. Philips Daily Collection HR2105/00 – ocupantul locul doi in top-ul ce anunta cel mai bun blender are un motor cu puterea de 400W, recipient de 1,5 litri, doua viteze si functie pulse. Testele noastre, dar si parerile cumparatorilor, recomanda Philips Daily Collection HR2105/00 drept un blender robust si eficient. Unii spun ca zgomotul de functionare este un pic prea ridicat, noi insa nu putem confirma acest lucru. Nu am observat vreo diferenta semnificativa la acest capitol intre Philips Daily Collection HR2105/00 si celelalte blendere. Pretul produsului poate fi aflat AICI.

Cel mai bun blender Philips Daily Collection HR2105

3. Tefal BL811D38 – daca am putea face abstractie de pret, am zice ca anume el este cel mai bun blender. Motor de 1200W, bol de 2 litri, viteza maxima – 28000 RPM, lame cu rezistenta sporita si evident, eficienta superioara. Din pacate trebuie sa ne raportam si la pretul produsului, iar el este destul de mare. Verifica pretul aici.

Cel mai bun blender - Tefal BL811D38
4. Heinner HBL-550S – un blender bun cu motorul de 550W si recipient de 1,5 litri. Aparatul dispune de 2 viteze si functie pulse, iar dupa utilizare, curatare are loc destul de simplu si rapid. Ni s-a parut insa ca Heinner HBL-550S este ceva mai zgomotos in functionare decat celelalte aparate. Pretul lui Heinner HBL-550S poate fi consultat aici.

Cel mai bun blender Heinner HBL-550S

5.  Tefal Ultrablend BL935E38 – produsul de pe locul 5 din clasamentul pentru cel mai bun blender are un motor de 1500W si o viteza maxima de 45000 rotatii pe minuta. Tefal Ultrablend BL935E38 este cel mai performant, dar si cel mai scump blender din clasament. Aparatul are un bol de 2 litri, 10 viteze, sistem antialunecare si conform informatiile pe care le detinem, este un blender foarte durabil. Pretul blenderului poate fi aflat aici.

Cel mai bun blender - Tefal Ultrablend BL935E38

Cel mai bun blender: ce fac cu el?

De la aparatia sa in anii ’20 ai secolului trecut, blenderul a devenit un instrument gasit tot mai frecvent in bucatarii. Aparatul compact este capabil sa execute un numar vast de operatiuni, lamele sale ascutite ajutand atat amatorii cat si bucatarii profesionisti sa pregateasca tot felul de bauturi, supe, piureuri, sosuri si multe altele.
Un blender ales bine poate salva o groaza de timp si deschide oportunitati gastronomice foarte largi inclusiv inghetata de casa si sucuri – e adevarat cu multa pulpa, dar pentru unii anume acest tip de bautara este cel preferat.

Cel mai bun blender: cum il aleg?

Orice produs electric de bucatarie este important sa fie: puternic, robust si usor de intretinut/curatat. Blenderele nu fac aici vreo exceptie. Atunci cand aveti de ales cel mai bun blender trebuie sa va orientati spre produsele ce detin aceste calitati. Mai mult, toate ar trebui sa fie insotite si de un pret cat se poate de corect.
Pretul si puterea blenderului pot fi vazute pe site-ul vanzatorului, celelate aspecte insa, sunt mai greu de elucidat. O solutie ar fi consultarea opiniilor clientilor ce au intrat in posesia blenderului ce va intereseaza. Ideal ar fi sa cititi cat mai multe opinii pentru a filtra recenziile cu lipsa de obiectivitate.
Ca prim sfat, am recomanda sa va indreptati atentia spre blenderele cu puteri minime de 350 watti si recipiente de cel putin 1 litru.

Cel mai bun blender

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 13.858)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne