(Imagine: Cel mai bun navigator GPS - 2Drive GPSM10 foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (22.330)
(5 evaluare, 5 voturi)
15 iunie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun navigator GPS: top sisteme de navigatie 2019

Oferim astazi cateva sfaturi pentru a alege mai usor cel mai bun navigator GPS. Mai mult, vom pune la dispozitie si un top al sistemelor de navigatie ce merita dupa parerea noastra achizitionate. Clasamentul este bazat in primul rand pe raportul calitate/pret manifestat de fiecare GPS, insa nu am uitat sa facem si o analiza a parerilor exprimate de posesori.

Cel mai bun navigator GPS: unde il cumpar?

Chiar daca nu e un produs foarte scump, cel mai bun navigator GPS trebuie ales cu atentie. Mai mult, aveti grija si se unde achizitionati aparatul, mai ales ca serviciile post-vanzare in cazul electronicelor sunt foarte importante. Cu alte cuvinte va recomandam relailerii de electronice mari.

Cel mai bun navigator GPS - 2Drive GPSM10

Cel mai bun navigator GPS: top 5

1. Sistem de navigatie GPS 2Drive GPSM10 – verifica pretul aici – probabil cel mai bun navigator GPS dupa raportul calitate/pret. Unitatea are un ecran cu diagonala de 7 inch, cu rezolutia 800×480 px si luminozitate sporita.
Performantele sunt asigurate de un procesor MSTAR de 800 MHz si o memorie RAM DDR3 de 128 MB. Unitatea vine fara harti, dar partea buna e ca puteti incarca oricare harta doriti. E suficient doar sa copiati fisierul pe navigator si gata, puteti porni la drum.
Sub capac se mai ascunde un acumulator capabil sa asigure o autonomie chiar si de 2 ore.

2. TECHSTAR M19X – verifica pretul aici – un aparat cu diagonala de 7 inch si Android in calitate de sistem de operare. Partea si mai buna e ca Techstar M19X este dotat cu o camera DVR. Aceasta are un unghi de captare de 170 grade, are senzor de impact si este capabila sa filmeze destul de bine in FullHD.
GPS-ul vine cu harta FullEurope, are Wi-Fi, bluetooth, iar memoria interna de 8 GB poate fi extinsa cu inca 32 GB.
Ecranul are o rezolutie de 800×480 si este numai bun pentru un astfel de aparat.
Performantele GPS-ului sunt asigurate de procesorul cu patru nuclee MTK8127 si de RAM-ul de 512 MB. Navigarea prin meniuri are loc practic fara lag-uri, iar rutele se calculeaza si recalculeaza foarte repede. Recomandam.

Cel mai bun navigator GPS - TECHSTAR M19X

Vezi si:

Cel mai bun aer conditionat: top 9

3. Garmin Drive 50 LMT EU – verifica pretul aici – spui GPS, ai in vedere Garmin, spui Garmin, ai in vedere GPS, iar unitatea Drive 50 LMT EU1 putea sa devina cel mai bun navigator GPS, daca era posibil sa nu luam in calcul pretul de achizitie

Garmin Drive 50 LMT EU este dotat cu un display de 5 inch, cu luminozitate sporita, slot microSD pentru stocare de 64 GB, procesor performant si harta Europei.

Unitatile GPS Garmin sunt renumite mai putin pentru specificatiile tehnice si mai mult pentru functionarea excelenta, meniul intuitiv si calitatea hartilor. Garmin Drive 50 LMT EU nu este o expectie, ba din contra, afilierea cu tripadvisor, a facut posibila afisarea evaluarilor pentru punctele de interes.bluetooth si wi-fi incorporat, iar producatorul asigura update-ul pe viata al hartilor (Full Europe).

Garmin Drive 50 LMT EU este unul din cele mai complete sisteme de navigatie, iar daca pretul nu e o mare problema, recomandam achizitia cu toata increderea.

Cea mai buna camera auto oglinda - Garmin Drive 50 LMT EU

4. TECHSTAR M9X – verifica pretul aici – unul din cele mai accesibile sisteme de navigatie cu ecranul de 7 inch si RAM-ul de 512 G. GPS-ul are un procesor de Quad-Core de 1,3 GHz, RAM DDR2 de 512 MB si o capacitate de stocare interna de 8 GB (cu posibilitatea extenderii pana la 32GB).
Aparatul se misca repede, are receptor de semnal foarte bun, un ecran luminos si o autonomie de peste 3 ore, insa de instalarea si actualizarea hartilor trebuie sa se ocupe cumparatorul.

Cel mai bun navigator GPS - TECHSTAR M9X

5. TomTom GO 600 – verifica pretul aici – gama GO, este una din cele mai mari serii de GPS-uri a producatorului TomTom. Dupa calitatea finisajelor si a performantelor demonstrate, unitatea GO 600 ar putea fi numita cel mai bun navigator GPS, insa produsul TomTom are o problema: – pretul. Chiar daca GPS-ul vine ca harta Full Europe si actualizari gratuite pe viata, pretul mult peste medie nu a permis o clasare mai buna.

Specificatii tehnice

Dimensiunile unui GPS incep de la 4,3 inch. Totusi cele mai uzuale sunt navigatoarele GPS 5 si 7 inch. Desigur exista oferte cu o diagonala mult mai mare, dar acestea desigur sunt mai scumpe.

Procesorul determina viteza cu care este calculat traseul ori viteza cu care este reconfigurat acesta in cazul abaterii de la traseul primar. Astfel, e preferabil ca GPS-ul ales sa detina un procesor de minim 400 Mhz. Majoritatea sistemelor actuale de navigatie au procesoare ce trec de acest nivel, ajungand chiar si la 700-800 Mhz. Pentru un navigator GPS simplu, 450-600 Mhz este suficient, insa niciodata nu strica un procesor mai performant. E necesar totusi sa cunoasteti ca un procesor bun trebuie sa fie insotit de o memorie RAM pe masura. Un minim de memorie RAM ar fi de 64 Mb, insa pentru mai multa siguranta este recomandabila achizitia unui GPS cu cel putin 128 Mb RAM.

Citeste si:

JRBC01: unul din cele mai bune car kit-uri de pe piata

Cel mai bun navigator gps: top 5

TomTom Go 600

GPS auto sau aplicatie GPS in smartphone: ce aleg?

Cel mai bun pentru cutia de viteze

Cel mai bun navigator GPS

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 22.330)
(5 evaluare, 5 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne