(Imagine: Noul Samsung Galaxy Watch7 Ultra - foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (48)
(Nu există încă evaluări)
27 mai 2024
de CelMaiBun

Samsung Galaxy Watch7 Ultra se lanseaza in luna iulie: foto

Samsung Galaxy Watch7 Ultra, se pregateste de lansarea oficiala. Noul smartwatch Samsung, vazut drept rivalul direct pentru Apple Watch Ultra 2, vine cu un display de 1,5 inch, plus monitor pentru glicemie si autonomie extinsa.

Samsung Galaxy Watch7 Ultra: primele informatii

Watch7 Ultra este programat sa se lanseze pe 10 iulie, la evenimentul „Unpacked” pe care Samsung il tine anual. Tot atunci se vor lansa si celelalte modele Watch7, plus inelul Galaxy Ring.

Dar sa revenim la Watch7 Ultra. Din fericire, noul smartwatch se prezinta din toate partile in cateva poze aparute recent pe net. Acestea releva ca ceasul nu va fi patrat, dar nici rotund, producatorul optand pentru un cadru cu laturi aproape drepte si unghiuri rotunjite. Tot din poze se vede ca Watch7 Ultra va primi un al treilea buton, amplasat intre intre butoanele On/Off si intoarecere. E de presupus ca noul buton va fi multifunctional, dar informatiile oficiale de acesta inca se lansa asteptate.

Ca si la Watch6, display-ul noului model va masura 1,5 inch, in schimb capacitatea bateriei se pare ca va fi marita. Se mai stie ca pe langa setul standard de functii de sanatate, Watch7 Ultra va mai avea monitor pentru masurarea glicemie. Insa nu e clar daca noua functie va fi disponibila pe toata gama Watch7 sau doar pe modelul Ultra.

Legat de puterea de procesare, noile modele Watch7 vor primi chip-ul Exynos W1000, proaspat dezvoltat chiar de producatorul din Coreea de Sud.

Structura exacta a seriei Watch7 nu a fost inca dezvaluita, dar zvonurile vorbesc inclusiv de lansarea unui model FE, mai accesibil ca pret. Gratie noului Ultra insa, Samsung isi propune sa concureze cu Apple Watch Ultra 2.

Samsung Galaxy Watch7 Ultra foto

Foto: OnLeaks

 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 48)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne