(Imagine: Sony HT-S400 review soundbar)
Comentarii (0)
Vizualizari (788)
(Nu există încă evaluări)
9 mai 2022
de CelMaiBun

Sony HT-S400 review – elegant, performant si ieftin

Lansat in aprilie 2022, Sony HT-S400 e cel mai nou soundbar marca Sony si un potential best-seller pentru urmatorii ani. Spun asta pentru ca dispozitivul pare sa ofere performante demne de tot respectul, la un pret neasteptat de mic. Am avut soundbar-ul la dispozitie cateva zile, la finalul carora am redactat un review pe baza concluziilor adunate. 

Sony HT-S400: design, materiale, conectivitate

Din punct de vedere stilistic, Sony HT-S400 nu reprezinta o revelatie, ba chiar se observa careva legaturi cu modelele mai vechi (ex. Sony HT-S350 si Sony HT-S20R). Totusi, finisajele sunt de o calitate ireprosabila. La constructia barei s-a folosit plastic si metal solid, iar subwoofer-ul are carcasa din material lemnos. Vestea cu adevarat buna e ca singurul fir din sistem e cel de alimentare, conexiunea intre bara si subwoofer fiind wireless. Ca si canale de transmitere a continutului, utilizatorul poate alege intre bluetooth (v5.0), intrare optica si HDMI 2.0 ARC. Aparatul are si un slot USB Type-A, dar acesta se foloseste exclusiv pentru actualizarile de sistem. Cu alte cuvinte, nu puteti reda muzica de pe stick, si nici de pe un dispozitiv dotat cu jack 3.5 mm, pentru ca Sony HT-S400 a fost lipsit si de aceasta conectivitate. In rest, nimic de reprosat. Subwoofer-ul se conecteaza automat la soundbar, iar setarile se fac foarte simplu.

Sony HT-S400 review soundbar cu subwoofer wireless

Sony HT-S400: puterea si calitatea sunetului

Sony HT-S400 este un sistem cu 2.1 canale si un RMS total de 330W. Cand vine vorba despre calitatea sunetului, HT-S400 performeaza peste asteptari. Sistemul s-a dovedit perfect pentru un apartament cu 3 camere, respectiv un living de 28 mp. E o adevarata placere sa privesti filme sau seriale, gratie dialogurilor si melodiilor redate perfect. Sony HT-S400 nu are suport pentru Dolby Atmos, insa e capabil sa converteasca semnalul audio in Dolby Digital, Dolby Dual Mono si LCPM. De aceea, melodiile, indiferent de genul muzical, se aud aproape impecabil. Soundbar-ul se descurca de minune si la jocurile de consola. L-am incercat la Black Ops Cold War pentru PS si a fost o experienta de 9 din 10.

Review Sony HT-S400

Concluzie

Sony HT-S400 e un produs bine gandit si bine plasat. Nu costa mult, dar ofera sunet de calitate si multiple optiuni de conexiune, plus setare facila. Cred totusi ca daca as avea un buget limitat la 1300 lei, prima optiune de soundbar ar fi Samsung HW-A650. Nu pentru puterea mai mare, ci pentru faptul ca are 3 difuzoare in bara si nu 2 ca Sony HT-S400. Daca insa unitatea Samsung nu e pe stoc ori s-a facut mai scumpa, HT-S400 ar fi urmatoarea optiune.

Sony HT-S400 – review

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 788)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne