(Imagine: Noul Sounbar LG GX 2020)
Comentarii (0)
Vizualizari (136)
(Nu există încă evaluări)
8 iulie 2020
de CelMaiBun

Soundbar LG GX: noua bara de sunet completeaza gama LG 2020

Noul soundbar LG GX a fost adaugat oficial in gama producatorului sud-coreean pentru anul 2020. Dispozitivul a fost creat cu dedicatie pentru televizoarele OLED, lucru ce se observa inclusiv la pretul de achizitie. 

LG a anuntat un nou membru pentru gama de soundbar-uri a anului 2020. LG GX nu este un produs ieftin (de la 1300 dolari SUA), dar nici nu a fost gandit sa fie asa. Noul soundbar este prezentat drept o extensie pentru televizoarele OLED, care la randul lor sunt dispozitive de tip high-end, cu preturi mari spre foarte mari.

LG GX poate fi asezat langa televizor sau montat pe perete. Producatorul a prevazut si conectivitati ce asigura conexiuni rapide cu toate tipurile de gadget-uri. Bara este certificata Hi-Res Audio, iar in dotari intra si tehnologia AI Sound Pro. Aceasta recunoaste tipul continutului si adapteaza parametrii pentru un sunet cat mai bun.

LG GX este un sounbar cu 3.1 canale. Nu e tocmai impresionant, dar unitatea are suport pentru Dolby Atmos si DTS:X, iar daca utilizatorul doreste, poate sa adauge la sistem kit-ul LG SPK8-S, pentru un sunet cu adevarat surround.

Noul soundbar LG are programata lansarea comerciala pe 20 iulie. Deci daca aveati programata achizitia unui televizor OLED in acest an, nu ar strica sa fiti cu un ochi si pe noua bara de sunet.

Noul Sounbar LG GX 2020 specificatii

Poze LG.com

Noul soundbar LG GX

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 136)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne