(Imagine: Televizor Smart Samsung 40J6300)
Comentarii (0)
Vizualizari (576)
(2 evaluare, 2 voturi)
29 februarie 2016
de CelMaiBun

Televizor Smart Samsung: top 3 TV-uri Samsung bune

Ne-am propus astazi sa identificam un televizor smart Samsung ce prezinta un raport calitate/pret optim, respectiv merita cumparat. Mai mult, vom propune un top 3 cu TV-uri Samsung, unde fiecare unitate va fi analizata si descrisa.

De ce Samsung? Pentru ca compania coreeana ofera televizoare cu specificatii tehnice avansate si un numar mare de aplicatii utile. Plus la asta, Samsung este cunoscut pentru preturile destul de corecte la produsele sale.

Pe langa descrieri, ne-am staruit sa gasim cele mai bune oferte pentru televizoarele vizate, iar la capatul fiecarei descrieri din top, veti putea vedea 1 sau 2 linkuri spre magazinele ce propun cel mai mic pret pentru produsul analizat. Inainte sa faceti achizitia, bine ar fi sa consultati toate ofertele, mai ales ca vanzatorii deseori practica reduceri de pret la acest tip de produse.

Top 3 TV-uri Smart Samsung

1. Samsung Smart TV J5510 – un televizor smart Samsung disponibil cu 2 versiuni de diagonala 101 si 121 cm. Dupa ce am analizat oferta de pe piata, am ajuns la concluzia ca modelul J5510 prezinta un raport calitate/pret foarte bun, respectiv merita cumparat. Produsul se poate lauda cu o calitate a imaginilor aproape perfecta. Obiectele afisate pe ecran sunt foarte clare si bine detaliate chiar si in timpul scenelor dinamice. Performanta are la baza rezolutia Full HD 1920×1080, dar si o serie de tehnologii menite sa imbuntateasca si mai mult calitatea imaginilor. Pe langa asta, surprinde placut si calitatea sunetului produs de cele 2 boxe a cate 10W fiecare.
Totusi, avand in vedere ca Smart TV-urile sunt semnificativ mai scumpe decat televizoarele obisnuite, este foarte important ca componenta Smart sa isi merite banii. In cazul lui Samsung Smart TV J5510 nu trebuie sa va faceti griji. Aparatul detine un chip cu 4 nuclee, respectiv lag-urile ori erorile de procesare lispesc. Mai mult, televizorul se descurca minunat chiar daca are de executat mai multe sarcini simultan.
Meniul Smart este usor de utilizat, insa daca aveti neclaritati, puteti accesa manualul electronic stocat in memoria televizorului.

Pretul lui Samsung Smart TV J5510  poate fi consultat AICI.

Televizor Smart Samsung 40J5510

2. Samsung Smart TV J5500 – un alt televizor smart Samsung ce poate fi recomandat fara rezerve spre achizitie. Televizoarele din seria J5500 sunt cat se poate de asemanatoare cu cele din seria J5510. Exceptie face doar design-ul si versiunile de diagonala. Astfel, daca unitatile J5510 sunt disponibile cu diagonale de 101 si 121 cm, J5510 ofera aparate cu: 80, 108 si 121 cm in diagonala. In rest insa, cele doua serii sunt dotate cu acelasi set de procesoare, au capacitati de conectivitate identice, aceleasi sisteme audio de 20W precum si seturi de tehnologii similare.

Oferta Flanco poate fi consultata AICI. 

Televizor Smart Samsung 48J5500

3. Samsung Smart TV J6300 – sincer vorbind, daca am putea face abstractie de pret, am spune seria J6300 ofera cele mai bune televizoare Full HD Samsung. Pe langa calitatea perfecta a imaginii, TV-urile curbate din aceasta serie propun un set impunator de aplicatii in meniul Smart, dar si capacitati de conexiune extinse. Vorbim aici despre 3 porturi USB, 4 HDMI si cate o intrare component si casti.
Navigarea prin meniuri este rapida, comenzile si conexiunile sunt executate rapid. Toate datorita procesorului cu 4 nuclee si a optimizarilor realizate de ingineri.
Dupa cum am spus si mai sus, calitatea imaginilor este foarte buna, poate chiar cea mai buna din toata gama televizoarelor Full HD. Indiferent de distanta si unghiul de vizualizare, culorile raman bogate, iar obiectele foarte bine definite.
Din pacate nu putem face abstractie de pret, iar el este cel mai mare printre produsele din top. Spre exemplu, versiunea cu diagonala de 101 cm costa in mediu 2.900 – 3.000 lei. Din fericire, multe magazine aplica reduceri substantiale pentru acest televizor smart Samsung.

Pretul lui Samsung Smart TV J6300 poate fi vazut AICI.

Televizor Smart Samsung 40J6300

Televizor Smart Samsung 40J6300 recenzie

Cel mai bun televizor smart Samsung

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 576)
(2 evaluare, 2 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne