Uscator de par bun: top 5 cele mai bune uscatoare de par, pareri
(Imagine: Cel mai bun uscator de par - Philips BHD176/00)
Comentarii (0)
Vizualizari (13.188)
(3 evaluare, 3 voturi)
7 ianuarie 2021
de CelMaiBun

Care este cel mai bun uscator de par dupa raportul calitate pret

Alegerea unui uscator de par bun este mai importanta decat multi ar putea crede, un uscator de calitate fiind vital pentru sanatatea parului dvs.. Acesta si este motivul pentru care am decis sa cream un top ce ar desemna cel mai bun uscator de par, iar la sfarsit sa oferim si cateva sfaturi de achizitie.

Cel mai bun uscator de par: top 5 uscatoare

Va propunem in continuare un top cu 5 uscatoare de par, care dupa parerea nostra sunt cele mai bune oferte dupa raportul calitate/pret.

1. Uscator de par profesional Philips HPS920/00

verifica pretul aici

Probabil cel mai bun uscator de par dupa raportul calitate/pret. Putere 2300W, 3 trepte de temperatura, 2 viteze, cablu de alimentare de 3 metri, functii ionizare si aer rece, garantie de la producator – 5 ani, accesorii – doua concentratoare.

2. Remington Keratin Protect AC8002

verifica pretul aici

Remington Keratin Protect AC8002 este un aparat cu capacitati tehnice avansate: putere 2200W, 2 viteze, 3 trepte de caldura, functie ionica, pret corect, iar setul de accesorii include doua concentratoare si un difuzor de volum. Totusi, Remington Keratin Protect AC8002 nu a fost numit cel mai bun uscator de par, iar principala cauza este zgomotul de functionare cam mare.

Cel mai bun uscator de par - Remington Keratin Protect AC8002

3. Philips EssentialCare BHC010/10 – cel mai ieftin din top

verifica pretul aici 

Cel mai bun uscator pentru persoanele cu par subtire. Asta pentru ca aparatul are o putere de 1400W, 3 trepte de suflare si maner pliabil. In plus, Philips EssentialCare BHC010/10 este cel mai ieftin uscator de par din acest top si unul din cele mai ieftine de pe piata, pretul acestuia in mod normal ramanand sub 50 de lei.

Cel mai bun uscator de par - Philips EssentialCare BHC010 10

4. BaByliss 6715DE

verifica pretul aici 

BaByliss 6715DE este probabil cel mai bun uscator de par dupa raportul calitate/pret din oferta BaByliss si cel mai puternic produs din clasament. Uscatorul are un motor de 2400W,  doua viteze, trei setari pentru temperatura si un cablu de alimentare de 2,8 metri.

Cel mai bun uscator de par - BaByliss 6715DE

5. Uscator de par Philips BHD029/00

verifica pretul aici 

Un aparat bun, cu putere de 2100w, 2 trepte, 3 nivele de temperatura, functie ionica, concentrator, cablu de 1,8 metri si foarte simplu in utilizare.

Cel mai bun uscator de par - Philips BHD029

Cel mai bun uscator de par: sfaturi

Atunci cand alegeti un uscator de par, un prim aspect care trebuie luat in considerare este tipul parului dvs.. Alte aspecte de care trebuie sa tineti cont, sunt frecventa cu care uscati parul si accesoriile de care aveti nevoie pentru acest proces.

Uscator de par: setari

Un lucru foarte important pe care trebuie sa-l aveti in vedere este puterea uscatorului. Puterea este expusa in watti, si valoarea acesteia este direct proportionala cu cantitatea de caldura suflata de uscatorul de par. Specialistii spun ca puterea optima recomandata s-ar clasa intre 1500 si 1800 watti. Pentru oamenii cu parul subtire, recomandabil ar fi un uscator cu putere mai mica, respectiv cu temperatura redusa. Puteti utiliza aparate mai puternice daca aveti par aspru sau gros. Multe uscatoare detin butonul cool air – aer rece. Aceste se foloseste atunci cand parul este aproape uscat, prevenind astfel deteriorarea si uscarea excesiva.

Uscator de par: design

Si la capitolul design ar fi unele lucruri de avut in minte atunci cand alegeti cel mai bun uscator de par. Este vorba in primul rand de lungimea cablului de alimentare. Un cablu cu lungime mare ofera mai multa flexibilitate. Astfel, daca spre exemplu in baie sursa de curent este mai indeparta de oglinda, atunci un cablu mic ar putea crea probleme.

In plus, ar fi bine sa alegeti un uscator de par cu greutate redusa. Sfatul este mai relevant pentru utilizatorii cu par lung, respectiv durata uscarii este marita.

Cel mai bun uscator de par: accesorii

De cele mai multe ori, uscatoarele de par vin insotite de o serie de accesorii. Acestea pot da mai multa personalitate parului dvs., dar si faciliza procesul de uscare. Mai mult, unele accesorii, de asemenea adauga un plus de stralucire, precum si previn incretirea parului.

Unele din cele mai populare acesorii sunt difuzorul si concentratorul. Dupa denumire este clar ca primul distribuie jetul de aer pentru o acoperire cat mai mare, iar cel de-al doilea, concentreaza aerul fierbinte catre o zona anumita.

Citeste si:

Cea mai buna placa de indreptat parul: top 5

Cel mai bun uscator de par: : top 5

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 13.188)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne