(Imagine: Bose 700 review)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.095)
(Nu există încă evaluări)
14 aprilie 2021
de CelMaiBun

Bose 700 review – soundbar cu materiale premium si sunet de calitate

Bose 700 este una din cele mai scumpe bare de sunet de pe piata, si asta fara subwoofer si difuzoare aditionale. Ca sa aflam in ce masura este justificat pretul, am luat pentru cateva zile aparatul la test. Iata care sunt concluziile.

Bose 700 review – design si materiale: 9 din 10

Design-ul si materialele folosite la fabricare, reprezinta puncte forte evidente ale soundbar-ului. Bose 700 arata asa cum si este pozitionat – o bara de sunet premium. Difuzoarele sunt ascunse in spatele unei placi din aliminiu perforat, iar capacul e fabricat din sticla securizata. Ca si optiuni cromatice, aparatul poate fi ales cu una din cele doua culori: alb sau negru (arctic white si glossy black).

Bose 700 are o lungime de 97,8 cm, iar inaltimea trece doar un pic de 5,7 cm, deci nu ar trebui sa apara probleme cu alegerea locului de instalare, soundbar-ul incadrandu-se de minune sub cea mai mare parte a televizoarele de 50 si 55 inch.

Una peste alta, pentru calitatea materialelor si design as acorda 9 puncte din 10.

Verifica pretul aparatului aici

Bose 700 pareri

Bose 700 review – performante – 8,5 din 10

Producatorul evita sa spuna puterea barei de sunet, dar Bose 700 e un dispozitiv suficient de puternic pentru a fi folosit intr-un living de 35-40 mp. Spre deosebire de Bose 500, sunetul ramane clar si placut chiar cu volumul dat la maxim. Setarile din fabrica sunt si ele cat se poate de reusite, dispozitivul producand un sunet cu profil neutru, potrivit atat pentru filme, cat si pentru redarea muzicii. In plus, gratie functiei ADAPTiQ, bara se calibreaza in dependenta de parametrii incaperii in care e instalata. Solutia cere si o implicare din partea utilizatorului, insa procesul dureaza putin si e foarte bine descris in aplicatia Bose Music app.

Chiar daca performante la redarea frecventelor joase sunt mai degraba medii, Bose 700 e un aparat foarte bun pentru muzica si aproape la fel de bun pentru filme/seriale.

Conectivitati si telecomanda – 8 din 10

Modulul cu porturile de conectare are o amplasare nu tocmai fericita, dar producatorul a avut grija sa includa in set un cablu optic si unul HDMI. Din pacate, Bose 700 are doar o iesire HDMI, insa aceasta are suport pentru eARC, deci daca si TV-ul din dotare are eARC, o sa va puteti bucura de un sunet a carui calitatea nu degradeaza in drumul sau spre soundbar.

Conexiunile wireless sunt reprezentate de WiFi cu 2 benzi, Bluetooth si Apple AirPlay 2.

Telecomanda este un solida, fabricata din materiale de calitate, are cu un design reusit si poate fi imperecheteata cu o gama vasta de dispozitive (televizoare, console, playere Blu-Ray, etc.).

Bose 700 forum opinii

Concluzie – nota finala: 8,5 din 10

Bose 700 arata bine si e construit aproape perfect. Claritatea nu dezamageste. Sunetul e curat si puternic. Problema insa e pretul, care face ca bara de sunet sa piarda in fata concurentei. Astfel, daca sunteti mare fan Bose, puteti opta acest model, nu veti regreta. Altfel, o sa gasiti pe piata alternative cel putin la fel de performante, dar mult mai ieftine.

 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Design elegant
  • Materiale de calitate
  • Sunet curat si puternic
  • Telecomanda reusita
  • Iesire HDMI eARC
  • Instalare usoare
CONTRA
  • Pret mare

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.095)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne