(Imagine: Cea mai buna aeroterma - foto simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (645)
(Nu există încă evaluări)
20 septembrie 2021
de CelMaiBun

Cea mai buna aeroterma: top aeroterme de podea, portabile si perete

Cea mai buna aeroterma reprezinta o cale rapida si relativ ieftina pentru incalzirea unei incaperi. Oferta aerotermelor e diversificata, dispozitivele deosebindu-se dupa forme, moduri de instalare si tipuri de control, insa modalitate de functionare ramane neschimbata. Astfel, toate aerotermele au un element de incalzire si un ventilator care distribuie aerul cald. Prin urmare, in cele ce urmeaza am pregatit un top 5 aeroterme ce contine atat aparate de podea, cat si aeroterme ce se monteaza pe perete, de departe semanand cu unitul interior al unui aparat de aer conditionat. Nu am inclus in clasament niciun tun de caldura, acest tip de dispozitive urmand sa fie subiectul altui articol. 

Cea mai buna aeroterma: top 5

1. Zilan ZLN3215 – verifica pretul aici – ZLN3215 e probabil cea mai buna aeroterma din perspectiva raportului calitate/pret. Aparatul are elemente de incalzire ceramice, functionarea carora se controleaza cu un termostat, iar de distributia aerului cald se ocupa un ventilator cu doua trepte de viteza. Zilan ZLN3215 are si functie oscilatie, iar pe timp de vara, poate fi folosit ca si ventilator. Aeroterma e destul de compacta (inaltime 30 cm, latime 19 cm), cantareste sub 2 kilograme, iar incalzitorul de 2 kW permite folosire aerotermei in incaperi cu suprafere chiar si de 20 mp. Cu alte cuvinte, Zilan ZLN3215 este aparatul ideal pentru un dormitor sau un birou.

Zilan ZLN3215 pareri, opinii, review

2. Taurus Alpatec RCMB 23 – verifica pretul aici – daca cautati o solutie mai de lunga durata, Taurus Alpatec RCMB 23 ar putea fi aparatul de care aveti nevoie, parerea noastra fiind ca anume Alpatec RCMB 23 e cea mai buna aeroterma de perete dupa raportul calitate/pret. Dispozitivul are putere maxima de 2kW, termostat integrat cu temperatura maxima de 45 grade celsius, iar pentru si mai mult confort, producatorul a dotat aeroterma cu un timer de 8 ore. In plus, Taurus Alpatec RCMB 23 chiar arata bine, are si un afisaj pentru parametrii de functionare, iar pretul este cat se poate de corect. Recomandam cu toata increderea.

Cea mai buna aeroterma de perete - Taurus Alpatec RCMB 23

3. AgroPro ZOOM 23 – verifica pretul aici – avand elementi de incalzire ceramici de 2300W, PTC AgroPro ZOOM 23 este cea mai puternica aeroterma din clasament. Nu putem spune acelasi lucru cand ne referim la design, dar aeroterma e dotata cu buton pentru setarea puterii si unul pentru reglarea vitezei ventilatorului, deci are tot ce trebuie. Printre altelele, daca e dat la maxim, ventilatorul genereaza un flux de aer de aproape 180 mc/h, capacitate ce ar trebui sa fie suficienta pentru a incalzi incaperi cu suprafete mai mari de 20 mp. Consumul de curent este destul de mare si nici nu se pot face prea multe pentru a-l reduce, aerotermele fiind prin modul lor de functionare aparate „pofticioase”.

Cea mai buna aeroterma AgroPro ZOOM 23

4. Smartmi Fan Heater – verifica pretul aici – daca pe langa eficacitate sunteti interesat si de cum arata dispozitivul, Smartmi Fan Heater e probabil cea mai buna aeroterma pentru dvs. Aparatul cu elemente de 2kW, masoara 60 cm in inaltime, poate fi controlat wireless prin aplicatia Xiaomi Home (are si telecomanda), iar de la distanta, nici nu ai spune ca e o aeroterma, Smartmi Fan Heater semanand mai degraba cu un purificator de aer. Toate bune si frumoase, mai putin pretul. Din pacate Smartmi Fan Heater e un produs destul de scump, rivalizand in acest sens doar cu aerotermele de perete.

Aeroterma cu WiFi Smartmi Fan Heater

5. Tesy HL246VBW – verifica pretul aici. Tesy HL246VBW e probabil cea mai buna aeroterma pentru baie. Cum e si normal, aceasta se monteaza pe perete, iar gura de aerisire e la baza aparatului, evitandu-se astfel un posibil contact al apei cu elementele de incalzire. Tesy HL246VBW are putere maxima de 2 kW, interfata tactila ce permite setarea temperaturii in intervalul 10 – 35 grade celsius si chiar programare zilnica sau saptamanala a aerotermei. Dispozitivul arata bine si e fabricat din materiale de calitate, Tesy (producator bulgar) fiind unul din liderii pietii aparatelor electrice pentru baie.

Aeroterma pentru baie buna - Tesy HL246VBW

Cea mai buna aeroterma pentru dormitor / birou / baie

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 645)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne