Cea mai buna masina de tocat carne: top 5 masini la raportul pret calitate
(Imagine: Cea mai buna masina de tocat - simbol)
Comentarii (2)
Vizualizari (16.626)
(8 evaluare, 8 voturi)
24 martie 2020
de CelMaiBun

Cea mai buna masina de tocat dupa raportul calitate pret: top 5

Astazi am avut de ales cea mai buna masina de tocat electrica dupa raportul calitate pret. Cand spunem calitate, avem in vedere performantele masinii, calitatea asamblarii, simplitatea curatarii si numarul de accesorii. Pentru fiecare masina de tocat analizata, toti acesti parametri au fost masurati, ca ulterior sa fie raportati la pretul de achizitie. Finalul acestor “operatiuni” a fost crearea unui top 5 al masinilor de tocat.

Ghidul cumparatorului – cea mai buna masina de tocat

Atunci cand aveti de ales cea mai buna masina de tocat, trebuie sa evaluati cateva aspecte. Primul aspect ce trebuie analizat este capacitatea de prelucrare. Aceasta este exprimata in kilograme pe minuta si de cele mai multe ori nu depaseste 3 kg/min. Cantitatea medie insa pentru produsele de uz casnic este in jur de 2 kg/min. Capacitatea maxima de prelucrare este asigurata de puterea motorului. Sa stiti ca producatorii prefera sa indice pe masinile de tocat puterea maxima, insa aceasta nu este foarte relevanta, mult mai importanta fiind puterea nominala. Deci atunci cand alegeti o masina de tocat, este indicat sa atrageti atentia la puterea nominala dezvoltata de candidat. De obicei, acest indicator, este aproximativ de 3 ori mai mic decat puterea maxima, ce este indicata cu cifre mari pe cutie ori chiar pe aparat.

Un alt lucru de maxima importanta este simplitatea curatarii. O masina de tocat se poate transforma intr-un focar de infectii daca nu este curatata adecvat, mai ales ca ramasitele de carne sunt mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Deci aveti de ales un aparat ale carui componente pot fi indepartate simplu si rapid, iar spalarea lor sa fie posibila intr-o masina de spalat vase.

Sa stiti ca in linii mari, o masina de tocat electrica nu se deosebeste foarte multe de una manuala. Componentele interioare sunt practic aceleasi, diferenta limitandu-se doar la modul de actionare si evident, design-ul exterior. Astfel, este necesar ca masina de tocat sa fie facuta din componente calitative, cu durabilitate ridicata. Este acceptabil ca unele elemente sa fie din plastic, dar cand vine vorba spre exemplu despre cutite, otelul inoxidabil este unicul material capabil sa reziste in timp.

Inainte sa trecem la top-ul propriu-zis, am dori sa mentionam ca chiar daca cumparati cea mai buna masina de tocat, garantia de minim 24 luni este un imperativ. Asta pentru ca masina de tocat electrica este deseori supusa la eforturi ridicate, iar sansele ca ceva cu timpul sa cedeze sunt destul de mari.

Cea mai buna masina de tocat electrica: top 5

1. Philips Viva Collection HR2721/00

verifica pretul aici

Philips Viva Collection HR2721/20 este probabil ce mai buna masina de tocat dupa raportul calitate/pret. Unitatea este dotata cu un motor de 1800W, capabil sa marunteasca 2,3 kilograme de carne de minuta. Masina vine cu 3 discuri pentru tocat, plus doua accesorii pentru carnati de 12 si 22 mm. Am mai avea de mentionat materialele de calitate, durabilitatea, dar si pretul foarte bun.

Cea mai buna masina de tocat carne - Philips Viva Collection HR2721/00

2. Masina de tocat Bosch MFW67440

verifica pretul aici

Bosch MFW67440 are un motor ce dezvolta 2000 wati de putere maxima si 700 wati de putere nominala. Datorita acestuia, aparatul poate prelucra 3,5 kilograme de carne pe minuta. In plus, daca ceva a mers gresit, masina dispune si de functia revers. Spalarea unitatii este posibila este cat se poate de simpla, elementele se detaseaza usor si pot fi curatate intr-o masina de spalat vase.

Cea mai buna masina de tocat carne - Bosch MFW67440

3. Bosch MFW68660 – cea mai puternica masina de tocat din clasament

verifica pretul aici

Bosch MFW68660 este cea mai puternica masina de tocat din clasament. Motorul de 2200W este capabil sa prelucreze 4,3 kilograme de carne pe minuta. Bosch MFW68660 nu e un dispozitiv tocmai compact, dar e fabricat din materiale de calitate, destul de silentios si foarte eficient. Masina de tocat vine cu 4 accesorii: pentru carnati, pentru Kebbe, pentru razuire si pentru feliere.

Cea mai buna masina de tocat carne - Bosch MFW68660

4. Tefal HV8 Plus NE685838

verifica pretul aici

Tefal HV8 Plus NE685838 este cea mai buna masina de tocat carne marca Tefal dupa raportul calitate/pret. Aceasta are un motor de 2000W, capacitatea de prelucrare – 2,6 kilograme pe minuta si fabricata din materiale de o calitate buna spre foarte buna. Tefal HV8 Plus NE685838 vine insotita de cinci conuri pentru maruntire rapida (cascavaluri tari, ciocolata, legume, gheata etc.), accesoriu pentru suc de rosii si accesoriu pentru carnati. Recomandam cu incredere.

Cea mai buna masina de tocat carne - Tefal HV8 Plus NE685838

5. Daewoo DMG099R – cea mai buna masina de tocat Daewoo

verifica pretul aici

Aparatul are un motor de 1300 de wati, iar productivitatea este cea mai redusa din clasament – 1 kg/minuta. Daewoo DMG099R are 3 site de tocare, plus accesoriu pentru carnati. Componentele masinii se indeparteaza destul de simplu, se curata si se asambleaza de asemenea usor.

Cea mai buna masina de tocat carne - Daewoo DMG099R

Cea mai buna masina de tocat carne electrica

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (2)
Vizualizari ( 16.626)
(8 evaluare, 8 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne