(Imagine: Cea mai buna masina de tocat - simbol)
Comentarii (4)
Vizualizari (22.092)
(13 evaluare, 13 voturi)
24 martie 2023
de CelMaiBun

Cea mai buna masina de tocat dupa raportul calitate pret: top 5

Astazi am avut de ales cea mai buna masina de tocat electrica dupa raportul calitate pret. Cand spunem calitate, avem in vedere performantele masinii, calitatea asamblarii, simplitatea curatarii si numarul de accesorii. Pentru fiecare masina de tocat analizata, toti acesti parametri au fost masurati, ca ulterior sa fie raportati la pretul de achizitie. Finalul acestor „operatiuni” a fost crearea unui top 5 al masinilor de tocat.

Cea mai buna masina de tocat electrica: top 5

Iata cum arata clasamentul masinilor electrice de tocat carne.

1. Fram FMG-M2000X – cea mai buna masina de tocat

verifica pretul aici

Fram FMG-M2000X este noua cea mai buna masina de tocat carne dupa raportul calitate/pret. Aceasta are un motor cu puterea maxima de 2000W care poate procesa chair si 1,8 kilograme de carne pe minut. Fram FMG-M2000X vine insotita de accesoriu pentru carnati si 3 site pentru tocare fina, medie si grosiera. Recomandam dispozitivul cu toata increderea, mai ales ca acesta are si un pret cat se poate de corect.

Cea mai buna masina de tocat carne - FRAM FMG-M2000X

2. Bosch MFW2515W

verifica pretul aici

Bosch MFW2515W este cea mai buna masina de tocat electrica din gama Bosch. Unitatea are un motor de 1500W datorita caruia aparatul poate prelucra 1,7 kilograme de carne pe minuta. In plus, Bosch MFW2515W este un produs cu pret mediu si are accesorii pentru umplerea carnatilor, stoarcere fructe/legum si accesoriu pentru feliere. Spalarea unitatii este cat se poate de simpla, elementele se detaseaza usor si pot fi curatate intr-o masina de spalat vase.

Cea mai buna masina de tocat carne - Bosch MFW2515W

3. Bosch MFW67440

verifica pretul aici

Bosch MFW67440 este o masina de tocat carne buna spre foarte buna. Unitatea este dotata cu un motor de 2000W, capabil sa marunteasca 3,5 kilograme de carne de minuta. Masina vine cu 3 discuri pentru tocat, plus doua accesorii pentru carnati de 12 si 22 mm. Am mai avea de mentionat materialele de calitate, durabilitatea, dar si pretul foarte bun.

Cea mai buna masina de tocat carne - Bosch MFW67440

4. Bosch MFW3X15W

verifica pretul aici

Bosch MFW3X15W este o masina de tocat carne destul de puternica. Aceasta are un motor de 2000W, capacitatea de prelucrare – 2,5 kilograme pe minuta si fabricata din materiale de o calitate buna spre foarte buna. Bosch MFW3X15W vine insotita de accesoriu pentru stoarcerea fructelor si a legumelor, 3 site din inox si accesoriu pentru carnati. Recomandam cu incredere.

Cea mai buna masina de tocat carne - Bosch MFW3X15W

5. Heinner MG1500TA-BG – cea mai ieftina masina de tocat

verifica pretul aici

Aparatul are un motor de 1500 de wati, iar productivitatea este cea mai redusa din clasament – 2 kg/minuta. Heinner MG1500TA-BG are 3 site de tocare, plus accesorii pentru carnati si rosii. Componentele masinii se indeparteaza destul de simplu, se curata si se asambleaza de asemenea usor.

Cea mai buna masina de tocat carne - Heinner MG1500TA-BG

Ghidul cumparatorului – cea mai buna masina de tocat

Atunci cand aveti de ales cea mai buna masina de tocat, trebuie sa evaluati cateva aspecte. Primul aspect ce trebuie analizat este capacitatea de prelucrare. Aceasta este exprimata in kilograme pe minuta si de cele mai multe ori nu depaseste 3 kg/min. Cantitatea medie insa pentru produsele de uz casnic este in jur de 2 kg/min. Capacitatea maxima de prelucrare este asigurata de puterea motorului. Sa stiti ca producatorii prefera sa indice pe masinile de tocat puterea maxima, insa aceasta nu este foarte relevanta, mult mai importanta fiind puterea nominala. Deci atunci cand alegeti o masina de tocat, este indicat sa atrageti atentia la puterea nominala dezvoltata de candidat. De obicei, acest indicator, este aproximativ de 3 ori mai mic decat puterea maxima, ce este indicata cu cifre mari pe cutie ori chiar pe aparat.

Un alt lucru de maxima importanta este curatarea. O masina de tocat electrica se poate transforma intr-un focar de infectii daca nu este curatata adecvat, mai ales ca ramasitele de carne sunt mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Deci aveti de ales un aparat ale carui componente pot fi indepartate simplu si rapid, iar spalarea lor sa fie posibila intr-o masina de spalat vase.

Sa stiti ca in linii mari, o masina de tocat electrica nu se deosebeste foarte multe de una manuala. Componentele interioare sunt practic aceleasi, diferenta limitandu-se doar la modul de actionare si evident, design-ul exterior. Astfel, este necesar ca masina de tocat sa fie facuta din componente calitative, cu durabilitate ridicata. Este acceptabil ca unele elemente sa fie din plastic, dar cand vine vorba spre exemplu despre cutite, otelul inoxidabil este unicul material capabil sa reziste in timp.

Inainte sa trecem la top-ul propriu-zis, am dori sa mentionam ca chiar daca cumparati cea mai buna masina de tocat, garantia de minim 24 luni este un imperativ. Asta pentru ca masina de tocat electrica este deseori supusa la eforturi ridicate, iar sansele ca ceva cu timpul sa cedeze sunt destul de mari.

Citeste si:

Top 5 roboti de bucatarie

Cea mai buna masina de tocat carne electrica

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (4)
Vizualizari ( 22.092)
(13 evaluare, 13 voturi)

Comentarii (4)

Luminita spune:

Buna ziua. Am pus elemente din masina de tocat carne in masina de spalat vase. Imi puteti spune daca le mai pot folosi?

Octav spune:

Sigur, puteti folosi masina de tocat carne fara probleme.

Dacian spune:

Buna seara.Care ar fi cele mai silentioase masini de tocat carne electrice?

CelMaiBun spune:

Buna ziua.
Din ce am testat pana acum, Bosch MFW2520W a fost printre cele mai silentioase.
Multumim pentru interesul acordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne