(Imagine: Cel mai bun espressor - top 5 espressoare - imagine simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (30.328)
(5 evaluare, 5 voturi)
2 iulie 2022
de CelMaiBun

Cel mai bun espressor: top 5 cele mai bune espressoare

Astazi venim cu propunerea noastra pentru cel mai bun espressor. Mai mult, vom supune analizei 5 esprssoare, care teoretic ar trebui sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, in dependenta de asteptari si buget.

Tot mai multi producatori de aparate electronice si electrocasnice aleg sa adauge in oferta de produse si espressoare. Acestea variaza de la unitati relativ simple pana la aparate complexe ba chiar exotice. Din acest motiv, am analizat nevoile si bugetele cumparatorilor pentru a fi capabili sa propunem cel mai bun espressor pentru fiecare.

Cel mai bun espressor: automat vs manual

Espressor manual nu inseamna ca va trebui sa puneti vreascuri pe foc pentru prepararea bauturii. Nu, un aparat manual presupune ca unele functii nu sunt automatizate, respectiv va fi nevoie de ceva mai multa implicare din partea posesorului. Spre exemplu, daca detineti un espressor manual va trebui sa va faceti grji sa macinati cafeau inainte sa alimentati aparatul. Asta pentru ca espressoarele manuale nu au o rasnita incorporata.

Espressoarele automate insa, se descurca de minune si singure. Astfel, daca nu aveti prea mult timp liber, un espressor automat ar fi cea mai buna recomandare pentru dvs..

Cel mai bun espressor: top 5 espressoare

Varianta scurta a clasamentului arata in felul urmator:

1. De’Longhi Dedica EC 785.GY

2. Philips Seria 5400 EP5444/90

3. Melitta Solo E950

4. KRUPS Intuition EA870810

5. Breville Prima Latte VCF046X

1. De’Longhi Dedica EC 785.GY

De’Longhi Dedica EC 785.GY – verifica pretul aici – un espressor manual cu puterea de fuctionare de 1300 W, functionare cu cafea macinata si paduri cafea, capacitatea rezervorului de apa de 1,1 litri, presiune pompa – 15 bar, bun pentru espresso, capuccino.

De’Longhi Dedica EC 785.GY este probabil cel mai bun espressor dupa raportul calitate/pret. Aparatul face o cafea foarte gustoasa, este usor de utilizat, simplu de curat si face o crema consistenta mai ales daca se foloseste o cafea de calitate. Cei ce utilizeaza aparatul de mai mult timp, au doar cuvinte de lauda la adresa acestuia.
Cel mai bun espressor - De’Longhi Dedica EC 785.GY

2. Philips Seria 5400 EP5444/90 – cel mai bun espressor automat

Philips Seria 5400 EP5444/90 – verifica pretul aici – espressor cu boabe de cafea si rasnita integrata, puterea de functionare – 1500W, presiune 15 bari, rezervor apa – 1,8 litri.

Philips Seria 5400 EP5444/90 este unul dintre cele mai puternice esspresoare de pe piata, are rasnita pentru cafea incorporata (cu 12 niveluri de macinare) si daca nu am lua in calcul pretul, Philips Seria 5400 EP5444/90 deveni probabil liderul clasamentului, respectiv cel mai bun espressor. E uimitor ce espresso aromat poate face acest dispozitiv si cat de densa e spuma de pe cappucino. Interfata e una destul simpla, deci e numai buna pentru persoanele care incep sa-si prepare propria cafea. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun espressor - Philips EP5444 90

3. Melitta Solo E950

Melitta Solo E950 – verifica pretul aici – aparatul de pe locul 3 din top-ul ce anunta cel mai bun espressor, este un dispozitiv automat cu puterea de 1400W, curatare automata, sistem de picurare cu inaltime reglabila, ofera posibilitatea prepararii a 2 cesti simultan si este cel mai ieftin espressor automat din clasament.

Melitta Solo este un espressor genial in felul sau. Acesta este inzestrat cu o intefata ce numara doar 3 butoane, toate pentru setarea intensitatii cafelei, plus un buton rotativ pentru reglarea cantitatii de apa. Gratie rasnitei integrate, putem spune ca espressorul face totul de unul singur. Trebuie doar sa setati intensitatea dorita, iar de restul se ocupa Melitta Solo. Aparatul face un espresso cu gust bogat si foarte aromat. In plus, ciclul de curatare dureaza doar 15 minute, iar calitatea materialelor este ireprosabila.

Cel mai bun espressor - Melitta Solo E950

4. KRUPS Intuition EA870810

KRUPS Intuition EA870810 – verifica pretul aici – este un espressor automat cu rasnita de cafea incorporata. Aparatul functioneaza la o presiune de 15 bari, are un rezervor cu capacitatea de 3 litri si un sistem avansat de extractie a cafelei pentru obtinerea unor bauturi delioase si pline de arom. Pentru utilizarea facila si corecta, producatorul a prevazut o interfata tactila care contine cate un buton pentru fiecare bautara pe care o poate pregati aparatul, plus butonul pentru curatarea automata si cel pentru memorarea retetelor/bauturilor preferate. KRUPS Intuition EA870810 este cel mai nou si probabil cel mai bun espressor marca Krups.

Cel mai bun espressor - KRUPS Intuition EA870810

5. Breville Prima Latte VCF046X

Breville Prima Latte VCF046X – verifica pretul aici – mod de operare manual, presiune 15 bar, rezervor apa de 1,5 litri, alimentare cu cafea macinata sau pad cafea.

Prima Latte VCF046X-01 este un espressor destul de popular. Acesta are recomandari in marea lor parte bune din partea cumparatorilor, mentionandu-se utilizarea simpla dar si calitatea ireprosabila a bauturilor produse de acesta. E de mentionat ca cu Breville Prima Latte VCF046X-01 nu puteti pregati doua cani de cafea in acelasi timp.

Cel mai bun espressor - Breville Prima Latte VCF046X

Cel mai bun espressor: concluzie

Daca sunteti incepator in ale cafelei ori nu aveti prea mult timp liber, recomandam achizitia unui espressor automat. L-ati setat, alimentat si ati uitat de probleme. Pe de alta parte insa, espressorul manual asigura mai multa libertate in personalizarea bauturii, si in plus, aparatele manuale sunt mai ieftine.

Espressoarele se strica destul de simplu. Cel mai mare dusman al acestor aparate este apa de o calitate proasta, respectiv calcarul pe care il produce aceasta. Motiv pentru care este mai mult decat recomandabil sa utilizati doar apa filtrata.

Citeste si:

Cea mai buna cafetiera: top 5

Cel mai bun espressor

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 30.328)
(5 evaluare, 5 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne