Cel mai bun espressor: top 5 espressoare de calitate
(Imagine: Cel mai bun espressor - top 5 espressoare - imagine simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (26.436)
(3 evaluare, 3 voturi)
2 mai 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun espressor: top 5 cele mai bune espressoare

Astazi venim cu propunerea noastra pentru cel mai bun espressor. Mai mult, vom supune analizei 5 esprssoare, care teoretic ar trebui sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, in dependenta de asteptari si buget.

Tot mai multi producatori de aparate electronice si electrocasnice aleg sa adauge in oferta de produse si espressoare. Acestea variaza de la unitati relativ simple pana la aparate complexe ba chiar exotice. Din acest motiv, am analizat nevoile si bugetele cumparatorilor pentru a fi capabili sa propunem cel mai bun espressor pentru fiecare.

Cel mai bun espressor: automat vs manual

Espressor manual nu inseamna ca va trebui sa puneti vreascuri pe foc pentru prepararea bauturii. Nu, un aparat manual presupune ca unele functii nu sunt automatizate, respectiv va fi nevoie de ceva mai multa implicare din partea posesorului. Spre exemplu, daca detineti un espressor manual va trebui sa va faceti grji sa macinati cafeau inainte sa alimentati aparatul. Asta pentru ca espressoarele manuale nu au o rasnita incorporata.

Espressoarele automate insa, se descurca de minune si singure. Astfel, daca nu aveti prea mult timp liber, un espressor automat ar fi cea mai buna recomandare pentru dvs..

Cel mai bun espressor: top 5

1. Tchibo Cafissimo Latte by Saeco  – verifica pretul aici –  Cafissimo Latte e un produs Tchibo realizat in colaborare cu Saeco, care la randul sau e un brand Philips. Tchibo Cafissimo Latte e un espressor cu capsule, puternic si capabil sa prepare o cafea aromata sau un cappucino cu o spuma foarte densa. Mai mult decat atat, Cafissimo Latte are un pret sub media pietii si o interfata bine gandita. O singura apasare de buton va desparte de bautura dorita, fie ea o variatie a cafelei sau chiar ceai. Tchibo Cafissimo Latte e probabil cel mai bun espressor dupa raportul calitate/pret. Si cand spunem pret avem in vedere si capsulele. Spre exemplu o cutie cu 10 capsule Tchibo Cafissimo Espresso poate fi achizitionata pentru 11-13 lei.

Cel mai bun espressor - Tchibo Cafissimo Latte

2. Bosch Tassimo MY WAY TAS6002 – verifica pretul aici – un espressor cu capsule si puterea de fuctionare de 1500 W, capacitatea rezervorului de apa de 1,3 litri, 3 setari pentru personalizarea bauturii si presiune de 3,3 bari. Cel mai ieftin espressor din clasament. 

Bosch Tassimo MY WAY TAS6002 este un espressor bun, face o cafea foarte gustoasa, este usor de utilizat, simplu de curat (are program automat de decalcifiere) si face o crema consistenta.  Cei ce utilizeaza aparatul de mai mult timp, au doar cuvinte de lauda la adresa acestuia. Capsule pentru acest espressor pot fi gasite aici.
Cel mai bun espressor - Bosch Tassimo MY WAY TAS6002

3. Krups Espresseria Automatic EA8155 – verifica pretul aici – este un espressor automat cu rasnita de cafea incorporata. Aparatul functioneaza la o presiune de 15 bari, are un rezervor cu capacitatea de 1,7 litri si un sistem avansat de extractie a cafelei pentru obtinerea unor bauturi delioase si pline de arom. Pentru utilizarea facila si corecta, producator a prevazut un monitor LCD pe care se afiseaza timpul necesar pentru pregatirea bauturii, temperatura si multe alte informatii utile. Daca am putea face abstractie de pret, am spune ca Krups EA8155 e cel mai bun espressor. Nu putem face acest lucru, iar pretul produsului ar surprinde neplacut multa lume.

Cel mai bun espressor - Krups Espresseria Automatic EA8155

4. Breville Prima Latte VCF046X – verifica pretul aici – mod de operare automat, presiune 15 bar, rezervor apa de 1,5 litri, alimentare cu cafea macinata sau pad cafea.

Prima Latte VCF046X-01 este un espressor destul de popular. Acesta are recomandari in marea lor parte bune din partea cumparatorilor, mentionandu-se utilizarea simpla dar si calitatea ireprosabila a bauturilor produse de acesta. E de mentionat ca cu Breville Prima Latte VCF046X-01 nu puteti pregati doua cani de cafea in acelasi timp.

Cel mai bun espressor - Breville Prima Latte VCF046X

5. Delonghi EC201B – verifica pretul aici – aparatul de pe locul 5 din top-ul ce anunta cel mai bun espressor, este manual, are o putere de fuctionare de 1100 W, oprire automata, capacitatea rezervorului de apa de 1 litru si ofera posibilitatea prepararii a 2 cesti simultan.

Daca in cazul espressorului Krups puteti obtine cafeaua perfecta fara a fi prea experimentat in domeniu, in cazul lui Delonghi EC201B situatia este un pic diferita. Interfata manuala parca vorbeste de la sine ca viitorul posesor va avea de invatat cum sa utilizeze corect aparatul. Dar, nu va panicati, procesul nu este tare complicat, iar dupa cateva incercari veti putea obtine cea mai gustoasa cafea pe care o poate prepara un espressor de casa.

Cel mai bun espressor - Delonghi EC201B

Cel mai bun espressor: concluzie

Daca sunteti incepator in ale cafelei ori nu aveti prea mult timp liber, recomandam achizitia unui espressor automat. L-ati setat, alimentat si ati uitat de probleme. Pe de alta parte insa, espressorul manual asigura mai multa libertate in personalizarea bauturii, si in plus, aparatele manuale sunt mai ieftine.

Espressoarele se strica destul de simplu. Cel mai mare dusman al acestor aparate este apa de o calitate proasta, respectiv calcarul pe care il produce aceasta. Motiv pentru care este mai mult decat recomandabil sa utilizati doar apa filtrata.

Citeste si:

Cea mai buna cafetiera: top 5

Cel mai bun espressor

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 26.436)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne