(Imagine: Cel mai bun espressor - top 5 espressoare - imagine simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (31.141)
(5 evaluare, 5 voturi)
2 iunie 2023
de CelMaiBun

Cel mai bun espressor: top 5 cele mai bune espressoare

Astazi venim cu propunerea noastra pentru cel mai bun espressor dupa raportul calitate/pret. Pentru asta, vom supune analizei 5 espressoare, care teoretic ar trebui sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, in dependenta de asteptari si buget.

Tot mai multi producatori de aparate electronice si electrocasnice aleg sa adauge in oferta de produse si espressoare. Acestea variaza de la unitati relativ simple pana la aparate complexe ba chiar exotice. Din acest motiv, am analizat nevoile si bugetele cumparatorilor pentru a fi capabili sa propunem cel mai bun espressor pentru fiecare.

Cel mai bun espressor: automat vs manual

Espressor manual nu inseamna ca va trebui sa puneti vreascuri pe foc pentru prepararea bauturii. Nu, un aparat manual presupune ca unele functii nu sunt automatizate, respectiv va fi nevoie de ceva mai multa implicare din partea posesorului. Spre exemplu, daca detineti un espressor manual va trebui sa va faceti grji sa macinati cafeau inainte sa alimentati aparatul. Asta pentru ca espressoarele manuale nu au o rasnita incorporata.

Espressoarele automate insa, se descurca de minune si singure. Astfel, daca nu aveti prea mult timp liber, un espressor automat ar fi cea mai buna recomandare pentru dvs..

Cel mai bun espressor: top 5 espressoare

Varianta scurta a clasamentului arata in felul urmator:

1. Philips seria 2300 EP2330/10

2. Bosch Tassimo MY WAY TAS6503

3. Philips seria 3300 EP3341/50

4. KRUPS Intuition EA870810

5. De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.B

1. Philips seria 2300 EP2330/10 – cel mai bun espressor

Verifica pretul aici

Philips seria 2300 EP2330/10 este un espressor automat cu puterea de fuctionare de 1500 W, functionare cu cafea boabe, capacitatea rezervorului de apa de 1,8 litri, presiune pompa – 15 bar, rasnita incorporata, componenta lavabile in masina de spalat vase.

Philips seria 2300 EP2330/10 este probabil cel mai bun espressor dupa raportul calitate/pret. Aparatul face o cafea foarte gustoasa, are propriul sistem de lapte, ofera setari multiple, simplu de curat si face o crema consistenta mai ales daca se foloseste o cafea de calitate. Cei ce utilizeaza aparatul de mai mult timp, au doar cuvinte de lauda la adresa acestuia.
Cel mai bun espressor - Philips seria 2300 EP2330/10

2. Bosch Tassimo MY WAY TAS6503 – cel mai bun espressor cu capsule

Verifica pretul aici

Bosch Tassimo MY WAY TAS6503 e probabil cel mai bun espressor cu capsule din perspectiva raportului calitate/pret. Dispozitivul cu putere de 1500W are setari pentru intensitate, temperatura si marimea bauturii, fiind pe langa toate si cel mai ieftin espressor din clasament.

Bosch Tassimo MY WAY TAS6503 este un espressor genial in felul sau. Acesta este inzestrat cu o interfata tactila si meniu intuitiv, iar sistemul de filtrare a apei este unul dintre cele mai bune de pe piata. Aparatul face un espresso cu gust bogat si foarte aromat. In plus, Bosch Tassimo MY WAY TAS6503 arat execelent. Aparatul e cat se poate de elegant, iar calitatea materialelor este ireprosabila.

Cel mai bun espressor cu capsule - Bosch Tassimo MY WAY TAS6503

3. Philips seria 3300 EP3341/50

Verifica pretul aici

Philips seria 3300 EP3341/50 este un espressor cu boabe de cafea si rasnita ceramica integrata, puterea de functionare – 1500W, presiune 15 bari, rezervor apa – 1,8 litri, interfata tactila, carafa pentru lapte.

Philips seria 3300 EP3341/50 este unul dintre cele mai puternice esspresoare de pe piata, are rasnita pentru cafea incorporata (cu 12 niveluri de macinare) si daca nu am lua in calcul pretul, Philips seria 3300 EP3341/50 devenea probabil liderul clasamentului, respectiv cel mai bun espressor. E uimitor ce espresso aromat poate face acest dispozitiv si cat de densa e spuma de pe cappucino. Interfata e una destul simpla, deci e buna si pentru persoanele care incep sa-si prepare propria cafea. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun espressor - Philips seria 3300 EP3341/50

4. Krups Arabica EA817010

Verifica pretul aici

Krups Arabica EA817010 este un espressor automat cu rasnita de cafea incorporata. Aparatul functioneaza la o presiune de 15 bari, are un rezervor cu capacitatea de 1,7 litri, rasnita cu 3 nivele de macinare si un sistem avansat de extractie a cafelei pentru obtinerea unor bauturi delicioase si aromate. Pentru utilizarea facila, producatorul a prevazut o interfata simpla, formata din 8 butoane tactile. Krups Arabica EA817010 este probabil cel mai bun espressor marca Krups, dupa raportul calitate/pret.

Cel mai bun espressor - Krups Arabica EA817010

5. De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.B

Verifica pretul aici

De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.B este un espressor cu capsule si vas separat pentru lapte. Presiune pompei atinge 19 bar, rezervorul pentru apa masoara 1 litru, iar meniul presetat contine 5 bauturi distincte.

De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.B este un espressor destul de popular. Acesta are recomandari foarte bune din partea cumparatorilor, mentionandu-se utilizarea simpla dar si calitatea ireprosabila a bauturilor. In plus, pentru o spuma mai densa, De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.B are vas separat pentru lapte, iar pompa cu presiune mare ajuta la prepararea unei cafele cremoase.

Cel mai bun espressor - De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.B

Cel mai bun espressor: concluzie

Daca sunteti incepator in ale cafelei ori nu aveti prea mult timp liber, recomandam achizitia unui espressor automat. L-ati setat, alimentat si ati uitat de probleme. Pe de alta parte insa, espressorul manual asigura mai multa libertate in personalizarea bauturii, si in plus, aparatele manuale sunt mai ieftine.

Espressoarele se strica destul de simplu. Cel mai mare dusman al acestor aparate este apa de o calitate proasta, respectiv calcarul pe care il produce aceasta. Motiv pentru care este mai mult decat recomandabil sa utilizati doar apa filtrata.

Citeste si:

Cea mai buna cafetiera: top 5

Cel mai bun espressor

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 31.141)
(5 evaluare, 5 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne