(Imagine: Televizoare LG 2019 - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (709)
(1 evaluare, 1 voturi)
9 ianuarie 2019
de CelMaiBun

Televizoare LG 2019: producatorul coreean si-a prezentat gama TV 4K si 8K pentru 2019

Expozitia CES 2019 este in plina desfasurare si fiecare zi ne aduce noutati legate de planurile gigantilor tehnoligici pentru anul care tocmai a inceput. Unul din cele mai mari standuri este cel expus de LG, iar din toate produsele etalate de coreeni, cel mai mare interes il avem pentru televizoare. La acest capitol, LG chiar are ceva de spus, iar anul 2019 promite noutati importante. Printre acestea, un procesor proaspat, o colaborare cu Amazon si Google pentru integrarea asistentilor Alexa si Google Assistant si lansarea primului televizor cu ecran flexibil.

Televizoare LG 2019: noul procesor

LG intra in 2019 cu un procesor proaspat. Este vorba despre noua generatie a unitatii Alpha 9, lansata anul trecut. Atunci, coreenii promisese performante cu 35% mai mari, iar in cazul lui Alpha 9 Gen (a9) 2, producatorul spune ca avansul in performante este chiar mai mare. Unitatea de procesare este focusata in special pe imbunatatirea imaginii si a sunetului precum si pe optimizarea functionarii sistemului de operare. LG afirma ca a dotat procesorul cu un nou algoritm ce analizeaza in profunzime sursa de continut, ca intr-un final sa adapteze materialul cat mai bine la conditiile ambientale.

Alpha 9 (a9) Gen 2 va fi oferit pe seria cu ecrane flexibile LG Signature Series OLED R, pe gamele OLED Z9, W9, E9, C9 si chiar pe gama B9 – pe care LG o considera practic low cost.

Televizoare LG 2019: seriile OLED

Seria LG Signature LED R – este modelul de tevizor cu ecran flexibil. Acesta va fi disponibil doar cu diagonala de 65 inch, iar pretul se pare ca va fi si el la „inaltimea” performantelor. Istoria acestui televizor a inceput inca la CES-ul de anul trecut. Atunci coreenii s-au multumit cu prezentarea doar prototipului, acum insa, televizorul capabil sa se impatureasca a fost aratat in varianta finala. Va trebui sa mai asteptati un pic daca va ganditi sa achitionati produsul, LG 65R9 urmand sa fie lansat comercial in a doua jumatate a lui 2019.

LG Z9 – un televizor imens la toate capitolele. Z9 va fi disponibil doar in varianta de 88 inch si rezolutie 8K. Unitatea cu 33 mln de pixeli este capabila si de upscale, deci noul procesor este cat se poate de binevenit.

LG W9 – varianta imbunatatita a lui W8 de anul trecut, vine cu procesoul a9 gen 2, sistem audio cu 4 canale si RMS de 60W, iar clientii vor avea de ales intre variantele de 65 si 77 inch.

LG E9 – propus cu diagonale de 55 si 65 inch, E9 vine cu specificatiile predecesorului sau, dar si cu ceva imbunatatiri exteriore, plus procesorul a9 Gen 2.

LG C9 – de anul trecut stim ca modelul C9/C8 reprezinta un raport destul de bun intre performante si pret, iar specificatiile si noul procesor ne fac sa credem ca in 2019 situatia va ramane neschimbata. LG C9 va fi disponibil cu 55, 65 si 75 inch.

LG B9 – B9 este modelul low cost a gamei OLED, insa spre deosebire de anul trecut, acesta nu va fi lasat cu un procesor vechi ci va primi unitatea a9 Gen 2.

Televizoare LG 2019: seriile LCD Nano Cell

LG SM9970 –  e modelul de top a gamei LG LCD 2019. Acesta va fi propus cu diagonala de 75 inch, rezolutie 8K si procesorul a9 Gen 2.

LG SM9500 – acest TV vine cu o diagonala de 65 inch, a doua generatie a procesorului Alpha 7, tehnologia Full Array Dimming Pro pentru un negru mai bun si platforma ThinQ AI.

LG SM9000 – valabil cu diagonale de 55 si 65 inch, SM9000 e dotat cu acelasi procesor Alpha 7 generatia 2, dar tehnologia Full Array Dimming – varianta simplificata a lui Full Array Dimming Pro.

LG SK8600 – propus cu diagonale de 49 si 55 inch, modelul dispune de unitatea de procesare Alpha 7 generatia 2, insa materialele exterioare sunt mai simple, iar locul lui Full Array Dimming a fost luat de Local Array Dimming – varianta mai simpla.

Citeste si:

Cel mai bun televizor 4K

Cel mai bun televizor: top televizoare LED dupa raportul pret calitate

Televizoare LG 2019

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 709)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne