(Imagine: Rabla electrocasnice 2022)
Comentarii (0)
Vizualizari (574)
(Nu există încă evaluări)
31 mai 2022
de CelMaiBun

Rabla electrocasnice 2022: vezi cand incepe, ce poti preda si cat primesti

Programul Rabla Electrocasnice 2022 (Rabla pentru electrocasnice) ia startul pe 17 iunie si vine cu o serie de modificari importante fata de ce a fost anul trecut. Partea buna e bugetul mai mare, partea proasta e reprezentata de lista mai scurta a aparatelor ce pot fi achizitionate. Sa le luam pe rand.

Rabla electrocasnice 2022: cand incepe si cum se va desfasura?

Rabla electrocasnice 2022 incepe pe 17 iunie cu inregistrarea celor ce intentioneaza sa ia parte la program. Aceasta etapa va dura pana pe 23 iunie, iar din 24 iunie incepe rezervarea propriu-zisa a voucherelor. Ordinea fiind urmatoarea:

  • 24 iunie – 30 iunie (inclusiv) – cumparatorii pot rezerva vouchere pentru masini de spalat vase, frigidere si masini de spalat rufe. Bugetul pentru aceasta categorie e de 25 mln. lei. Ar fi de remarcat ca rezervarile vor fi oprite daca bugetul se epuizeaza inainte de 30 iunie.
  • 1 iulie – 7 iulie (inclusiv) – se pot face rezervari pentru laptop-uri si tablete. Bugetul alocat acestei categorii este de 10 mln. lei. Din nou, rezervarile se opresc daca bugetul se epuizeaza inainte de 7 iulie.
  • 8 iulie – 14 iulie (inlusiv) – aceasta e perioda de rezervari pentru vouchere daca aveti nevoie de un uscator de rufe, aparat de aer conditionat sau aspirator. Rezervarile se opresc daca bugetul (15 mln. lei) se epuizeaza inainte de 14 iulie.

Programul va avea si o a doua sesiune care e programata pentru lunile noiembrie si decembrie.

Valoarea voucherelor

Voucherele pentru rabla electrocasnice 2022 au urmatorile valori:

– Laptop-uri – 500 lei

– Tablete – 300 lei

– Masini de spalat rufe – 400 lei (*noul produs trebuie sa se incadreze in noua clasa energetica C).

– Masini de spalat vase – 400 lei (*noul produs trebuie sa se incadreze in noua clasa energetica D).

– Aer conditionat split si aer conditionat portabil – 400 lei.

– Aparate frigorifice (combine, congelatoare, frigidere, lazi frigorifice) – 400 lei (*noul produs trebuie sa se incadreze in noua clasa energetica E).

– Uscatoare de rufe – 400 lei (*noul uscator sa aiba cel putin clasa energetica A++). Asta ar insemna ca puteti cumpara doar uscatoare cu pompa de caldura.

– Aspiratoare – 200 lei

Rabla electrocasnice 2022: au fost eliminate televizoarele

Noua varianta a programului vine fara vouchere pentru televizoare. Decizia a fost luata pentru ca anul trecut TV-urile au fost cumparate intr-un numar foarte mare, celelalte categorii fiind aproape ingnorate.

De asemenea, a fost redusa de la 15 la 7 zile perioada in care pot fi utilizat voucherul dupa rezervare. Mai mult, daca nu reusiti sa valorificati voucherul rezervat, veti avea dreptul sa aplicati pentru acelasi echipament abia anul viitor.

Rabla electrocasnice 2022

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 574)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne